Breaking News

Θλίψη για την απώλεια της Betty White (videos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Θλίψη προκαλεί η είδηση του θανάτου της Betty White. Η πολυβραβευμένη ηθοποιός και ακτιβίστρια για τα δικαιώματα των ζώων ήταν γνωστή για τη συμμετοχή της στις σειρές "The Mary Tyler Moore Show" και "The Golden Girls".

Η Betty White θα γιόρταζε τα 100ά της γενέθλια στις 17 Ιανουαρίου 2022. Ο ατζέντης της Jeff Witjas επιβεβαίωσε στο Deadline ότι πέθανε ήσυχα στο σπίτι της.

«Μολονότι η Betty θα γινόταν σύντομα 100, νόμιζα ότι θα ζούσε για πάντα. Δε νομίζω ότι η Betty φοβήθηκε ποτέ να πεθάνει, γιατί πάντα ήθελε να είναι με τον πιο αγαπημένο της σύζυγο, τον Allen Ludden. Πίστευε ότι θα ήταν ξανά μαζί του», είπε χαρακτηριστικά ο Witjas σε δήλωσή του.

Η Betty White παντρεύτηκε τρεις φορές και δεν απέκτησε παιδιά: Άλεν Λάντεν (1963-1981), Λέιν Άλεν (1947-1949), Ντικ Μπάρκερ (1945-1945).

Η Betty White εμφανίστηκε σε πολλές ταινίες, ωστόσο εργάστηκε στην τηλεόραση περισσότερο από οποιονδήποτε άλλο, κερδίζοντας το Παγκόσμιο Ρεκόρ Γκίνες το 2018.

Έλαβε συνολικά οκτώ Βραβεία Emmy σε διάφορες κατηγορίες, τρία Αμερικανικά Βραβεία Κωμωδίας, τρία Βραβεία Σωματείου Ηθοποιών και ένα Βραβείο Grammy.

Απέκτησε το δικό της αστέρι στη Λεωφόρο της Δόξας στο Χόλιγουντ και  εισήχθη στο Τηλεοπτικό Hall of Fame το 1985.





Πληροφορίες από: Deadline - wikipedia