Breaking News

Bridget Fonda: Η δημόσια εμφάνισή της μετά από πολλά χρόνια (video+photos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Η Bridget Fonda είχε αποσυρθεί από την υποκριτική το 2002 για να δημιουργήσει οικογένεια, μετά τη συμμετοχή της σε επιτυχημένες ταινίες όπως "The Godfather Part III" (1990), "Single White Female" (1992), "Singles" (1992), "Point of No Return" (1993), "It Could Happen to You" (1994) και "Jackie Brown" (1997). Ο τελευταίος σημαντικός ρόλος της ήταν στο "Kiss of the Dragon" (2001).

Η 58χρονη Αμερικανίδα ηθοποιός προέρχεται από διάσημη καλλιτεχνική οικογένεια, καθώς είναι κόρη του Peter Fonda, ανιψιά της Jane Fonda και εγγονή του Henry Fonda.


Ήταν υποψήφια για Χρυσή Σφαίρα Καλύτερης Β' Ηθοποιού για τον ρόλο της ως Mandy Rice-Davies στην ταινία "Scandal" (1989) και έδωσε τη φωνή της στον χαρακτήρα της Jenna στην ταινία κινουμένων σχεδίων "Balto" (1991). Έλαβε υποψηφιότητα για Emmy για την ταινία "In the Gloaming" (1997) και δεύτερη υποψηφιότητα για Χρυσή Σφαίρα για την ταινία "No Ordinary Baby" (2001).

Η Daily Mail δημοσιεύει αποκλειστικές φωτογραφίες, που την καταγράφουν την Τετάρτη (26/1) στο Λος Άντζελες.


Η ηθοποιός βγήκε στην πόλη με το ασημί πολυτελές Land Rover της, μαζί με τον 17χρονο γιο της Oliver, που απέκτησε με τον 68χρονο μουσικό Danny Elfman.


Η Bridget Fonda φωτογραφήθηκε για τελευταία φορά δημόσια το 2009, όταν παρευρέθηκε στην πρεμιέρα της ταινίας "Inglorious Basterds" του Quentin Tarantino στο Κινέζικο Θέατρο Γκράουμαν, που είναι ένας κινηματογράφος στο Χόλιγουντ.


Η ηθοποιός - που άφησε το στίγμα της στο χώρο της υποκριτικής τις δεκαετίες του 1980 και του 1990 - ζει πλέον μία ήρεμη οικογενειακή ζωή με τον Danny Elfman σε δύο γειτονικές ιδιοκτησίες στο Encino, που είναι μια περιοχή στην Κοιλάδα San Fernando στην Κομητεία Λος Άντζελες, όπου διαμένουν πολλές διασημότητες.

Το ζευγάρι, που παντρεύτηκε το 2003, το 2021 - σύμφωνα με τη Daily Mail - ξόδεψε 8 εκατομμύρια δολάρια σε δύο πολυτελή σπίτια σε παρακείμενα οικόπεδα, ενώ νωρίτερα είχε πουλήσει το κτήμα στο Hancock Park.

Στη φωτογραφία, που ακολουθεί, ποζάρει με το σύζυγό της το 2004, στην 61η απονομή των βραβείων Χρυσής Σφαίρας.


Πληροφορίες: Daily Mail (και wikipedia)