Breaking News

Δεν πέθανε ο Ντίνος Καρύδης - Σ. Μπιμπίλας: «Δυστυχώς και πάλι μία ψευδής είδηση» - Τι ακριβώς συνέβη (video+photo)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Αναστάτωση προκλήθηκε μετά από ανάρτηση στο διαδίκτυο, που ανέφερε ότι έφυγε από τη ζωή ο ηθοποιός Ντίνος Καρύδης, ο πατέρας της Σμαράγδας Καρύδη.

«Δε μπορώ να το πιστέψω, έφυγε ένας καλός φίλος», ανέφερε χαρακτηριστικά η Μαίρη Βιντιάδου.

Αργότερα, το μεσημέρι του Σαββάτου, η Μαίρη Βιντιάδου αναδημοσίευσε την ανάρτηση που έκανε στο Facebook η σελίδα «Actors House - Το Σπίτι του Ηθοποιού». Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει:

«Συγγνώμη για την τρομάρα που πήρατε και εσείς άλλα και εμείς περισσότερο για τον Ντίνο τον αγαπημένο που ζει και βασιλεύει και ευελπιστούμε να φτάσει τα εκατό. Στην πρωινή εκπομπή του Μάνεση, διαβάζοντας τα πρωτοσέλιδα εφημερίδων, διάβασε και ένα πρωτοσέλιδο που έγραφε "Σοκ ο Ντίνος Καρύδης έπαθε έμφραγμα στα χέρια της κόρης του". Kαι πάλι σας ζητάμε συγγνώμη...».


Νωρίτερα, ο πρόεδρος του ΣΕΗ, Σπύρος Μπιμπίλας, είχε σημειώσει στο Facebook: «Δυστυχώς και πάλι μία ψευδής είδηση ξεσήκωσε πολύ κόσμο. Τα περί αιφνίδιου θανάτου του αγαπημένου μας φίλου Ντίνου Καρύδη είναι ανυπόστατα ψέματα και παρακαλώ όλους να μην αναπαράγουν».


Να σημειωθεί ότι το πρωτοσέλιδο αναφερόταν σε παλαιότερο περιστατικό με τον Ντίνο Καρύδη, ο οποίος το 2018 είχε υποστεί καρδιακό επεισόδιο.

Για το περιστατικό μίλησε πρόσφατα η ηθοποιός και φίλη του Γωγώ Ατζολετάκη. Πριν από μία εβδομάδα, παραχώρησε μία αποκαλυπτική συνέντευξη στην εκπομπή «Αυτό είναι Σαββατοκύριακο», όπου - μεταξύ άλλων - αναφέρθηκε στον Ντίνο Καρύδη, ο οποίος παραλίγο να πεθάνει στα χέρια της, αφού έπαθε οξύ έμφραγμα του μυοκαρδίου μπροστά της.