Breaking News

Διευθυντής Κυκλοφορίας της Αττικής Οδού: «Ντρέπομαι για την εικόνα» - Γ. Οικονόμου: «Είναι τεράστιες οι ευθύνες» (videos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» μίλησε το πρωί της Τρίτης ο Φάνης Παπαδημητρίου για τη δύσκολη κατάσταση στην Αττική Οδό, λόγω της κακοκαιρίας.

«Οι ευθύνες θα αποδοθούν. Υπάρχει μία σύμπραξη και με το Δημόσιο για τη διαχείριση», είπε ο Διευθυντής Κυκλοφορίας της Αττικής Οδού.

Και πρόσθεσε: «Βρίσκεται σε εξέλιξη, εδώ και ώρες, μία συντονισμένη επιχείρηση μεταξύ της εταιρίας, της Πυροσβεστικής, τη Τροχαίας και όλων των δυνάμεων για τον απεγκλωβισμό των οδηγών. Τα εγκλωβισμένα αυτοκίνητα έχουν μειωθεί, είναι περίπου 1000-1200».

«Η εικόνα είναι απαράδεκτη. Ντρέπομαι, 18 χρόνια Διευθυντής Κυκλοφορίας στην Αττική Οδό, για την εικόνα που παρουσιάζουμε πρώτη φορά. Η συγγνώμη δεν αρκεί και το ξέρω», σημείωσε ο Φάνης Παπαδημητρίου.

Επίσης, τόνισε ότι η κατάσταση θα ήταν διαφορετική αν υπήρχε απαγόρευση κυκλοφορίας στην Αττική Οδό τις βραδινές ώρες της Δευτέρας, όταν επιχειρούσαν στο σημείο τα εκχιονιστικά.

Λίγα λεπτά αργότερα, ο Υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ  και Κυβερνητικός Εκπρόσωπος μίλησε στην εκπομπή «Ώρα Ελλάδος».

«Είναι τεράστιες οι ευθύνες της Αττικής Οδού, είχαν εγγυηθεί ότι ο δρόμος θα μείνει ανοιχτός», είπε - μεταξύ άλλων - ο Γιάννης Οικονόμου, προσθέτοντας πως θα αποδοθούν ευθύνες.

Δείτε τα βίντεο.