Breaking News

Δ. Περπερίδης: «Υπάρχει μια γυναίκα στη Φάρμα που... έρχεται πολύ κοντά με συμπαίκτες της για να τη στηρίζουν» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Στο Πρωινό φιλοξενήθηκε την Πέμπτη ο Δήμος Περπερίδης, που αποχώρησε από τη «Φάρμα» στο επεισόδιο της Τετάρτης...

Ο πρώην παίκτης του ριάλιτι επιβίωσης του ΑΝΤ1 έκανε αποκάλυψη για μία παίκτρια, που έχει εpωτικές σχέσεις στη Φάρμα, ενώ διατηρεί σχέση εκτός παιχνιδιού. Όπως διευκρίνισε, το θέμα δεν αφορά την Αγγελική Ηλιάδη, η οποία αποχώρησε οικειοθελώς μετά την είδηση της απώλειας του πατέρα της. Μεταξύ άλλων, τόνισε:

«Μια γυναίκα έχει κάνει πράγματα στο παιχνίδι, που δεν τα έχετε δει ποτέ. Έχει σχέση με εpωτικό θέμα, αλλά δεν είναι σχέση. Έγινε μέσα στο σπίτι. Ήταν απλά πράξη, χωρίς τίποτα, ούτε συναίσθημα... Υπήρχε πράξη και μετά έχουμε και εκδίκηση στην ουσία... 

Έγινε χωρίς συναίσθημα και προφανώς για κάποιο σκοπό. Δε νομίζω ότι ήταν βιολογική ανάγκη. Υπάρχει ένας συγκεκριμένος άνθρωπος μέσα στο σπίτι, που επιδιώκει να τα έχει καλά με όλους. Ο κάθε άνθρωπος είναι διαφορετικός και με κάθε άνθρωπο επιδιώκει άλλου είδους σχέση. Απλά τα πράγματα... Υπάρχει πιο πονηρός άνθρωπος από ό,τι βλέπετε εσείς. Είναι γυναίκα.

Σας διαβεβαιώ ότι δεν υπάρχει τέτοιο σενάριο για την Αγγελική Ηλιάδη και τον Γρηγόρη Αναστασιάδη... Δε θα πω όνομα, ας απαντήσουν και οι επόμενοι συμπαίκτες μου όταν θα έρθουν. Αν το πω εγώ τώρα θα φανεί ότι το κάνω για κάποιον λόγο. Θα γίνει πιο ενδιαφέρον αν το πει κάποιος άλλος... Δε θα το πω γιατί θα ακουστεί ότι το κάνω εσκεμμένα...

Η γυναίκα αυτή έχει σχέση έξω από τη Φάρμα... Είναι μια γυναίκα και διάφοροι άντρες... αρκετοί άντρες, προφανώς για να τους έχει μαζί τους και να τη στηρίζουν. Υπάρχει ένας άνθρωπος που επιδιώκει να έρχεται πολύ κοντά με τους συμπαίκτες...».