Breaking News

Έξαλλος ο Παπαδάκης με τον δικηγόρο του ιερέα - Άφησε αιχμές για τη Μ. Αντωνοπούλου - «Nτρoπή σου αλητήριε!» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Ένα πρωτοφανές περιστατικό σημειώθηκε το πρωί της Δευτέρας στον τηλεοπτικό αέρα της εκπομπής «Καλημέρα Ελλάδα», όπου μίλησε ο δικηγόρος του ιερέα που κατηγορείται για βιaσμό ανήλικης στα Κάτω Πατήσια. 

Ο Γιώργος Παπαδάκης εξοργίστηκε όταν άκουσε τον Α. Θεοδωρόπουλο να του λέει ότι η πρώην συνεργάτιδά του, Μπάγια Αντωνοπούλου, τον έχει κατηγορήσει, αφήνοντας αιχμές για παρεvόχληση. Ο δημοσιογράφος και παρουσιαστής έγινε έξαλλος.

Παπαδάκης: Είπατε ότι θα έπρεπε αμέσως να πάει να καταγγείλει τον βιaσμό της. Αντιλαμβάνεστε την κατάσταση αυτού του κoριτσιού;

Θεοδωρόπουλος: Εδώ μιλάμε για γεγονότα 3 ετών και 5 ετών. Έχει γίνει της μόδας μετά την κ. Μπεκατώρου να έρχονται μετά από χρόνια...

Παπαδάκης: Μα τι λέτε τώρα; Ακυρώνετε όλο αυτό το κίνημα, που δημιουργήθηκε και επιτέλους οι γυναίκες άνοιξαν το στόμα τους; Είπατε κάτι το οποίο είναι επιλήψιμο. Είπατε ότι ακυρώνετε την όποια καταγγελία γιατί δεν έγινε έγκαιρα.

Θεοδωρόπουλος: Εσάς σας έχει καταγγείλει μια πρώην συνεργάτιδά σας και έχει αφήσει αιχμές... Αν θέλετε να πω και το όνομά της το λέω...

Παπαδάκης: Τι λέτε κύριε; Nτρoπή σου ρε! Τι έχει αφήσει για μένα; Τώρα πες το! Τώρα προβοκάτορα, τι έχει αφήσει; Τι αλητεία είναι αυτή; Nτρoπή σου, είσαι αισχpός! Θα προσφύγω στη Δικαιοσύνη!

Θεοδωρόπουλος: Η κ. Αντωνοπούλου έχει αφήσει αιχμές για σας...

Παπαδάκης: Θα φέρω μάρτυρα εναντίον σου την κυρία που ανέφερες. Είσαι σε θέση εσύ να θίξεις την τιμή και την υπόληψή μου; Δεν ντρέπεσαι λιγάκι; Nτρoπή σου! Πάρτε τον! Nτρoπή σου αλητήριε!