Breaking News

Εκτός Survivor ο Θ. Βισκαδουράκης - Αποκάλυψη «βόμβα» στους Mαχητές - Ποιοι ήθελαν να διώξουν Ασημίνα και Σοφιάννα; (videos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Το επεισόδιο της Τετάρτης ολοκληρώθηκε με την αποχώρηση του Θανάση Βισκαδουράκη από το Survivor. Νωρίτερα, ο  Λάμπρος Κωνσταντάρας, επικαλούμενος τη Μυριέλλα Κουρεντή, αποκάλυψε ότι υπήρχε σχέδιο στην ομάδα των Μαχητών να διώξουν την Ασημίνα ή τη Σοφιάννα.

Υποψήφιοι προς αποχώρηση ήταν οι: Θανάσης Βισκαδουράκης - Αθηνά Ευμορφιάδη (Διάσημοι) και Σοφιάννα Αβραμάκη - Ασημίνα Χατζηανδρέου (Μαχητές).

Ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε την αποχώρηση του Θανάση Βισκαδουράκη, καθώς συγκέντρωσε τις λιγότερες ψήφους από το τηλεοπτικό κοινό. Οι συμπαίκτες του έμειναν άναυδοι, ωστόσο ο ίδιος ήταν ψύχραιμος και αποχώρησε με χαμόγελο.

Νωρίτερα, ο Λάμπρος Κωνσταντάρας πέταξε «βόμβα» στο συμβούλιο με την αποκάλυψη που έκανε. Ο γνωστός δημοσιογράφος είπε:

«Ενημερώθηκα από έναν από τους συμπαίκτες μου ότι κάποιοι από την άλλη ομάδα τον πλησίασαν για να προτείνουν - προτρέψουν... Ουσιαστικά οι Μπλε θέλουν να διώξουν έναν από τους δικούς τους και ο τρόπος για να γίνει αυτό θα ήταν το συγκεκριμένο αυτό άτομο, που είναι η Μυριέλλα, να υποδείξει έναν πολύ δυνατό αντίπαλο από τη δική μας ομάδα ούτως ώστε να μην έχει καμία ελπίδα ούτε η Ασημίνα ούτε η Σοφιάννα. Το φέρνω εδώ γιατί νομίζω ότι είναι πολύ σοβαρό να εμπλέκεται κάποιος τόσο πολύ και να προτείνει μια στρατηγική στην άλλη ομάδα. Εγώ δεν θα μπορούσα να σκεφτώ κάποιον από εμάς να θέλει να αποδυναμώσει την ομάδα του...».

Στη συνέχεια η Μυριέλλα Κουρεντή τόνισε: «Αυτήν τη βόμβα δεν μπορούσα να αναλάβω την ευθύνη να τη ρίξω εγώ. Ίσως γιατί ήθελα να πιστεύω ότι το συμβάν έγινε μια φορά πάνω σε νεύρα και αγανάκτηση... Το μοιράστηκα με τον καλύτερό μου φίλο, τον Λάμπρο κι αυτός θεώρησε σωστό να το πει. Δεν θέλω να πω ποιος ήρθε και μου το ζήτησε, αλλά έγινε. Είναι αλήθεια και δεν μου άρεσε καθόλου. Το μοιράστηκα γιατί με έτρωγε».

Η Σοφιάννα έμεινε άναυδη, ενώ η Ασημίνα ξέσπασε σε κλάματα και ευχαρίστησε τους παίκτες των Διασήμων. Μάλιστα, είπε πώς νιώθει τους Κόκκινους σαν ομάδα της και όχι τους Μπλε.

Κατόπιν πήρε το λόγο ο Σάββας Κάλφας, ο οποίος είπε ότι είχε μία συζήτηση με τη Μυριέλλα, υποστηρίζοντας πως δεν της ζήτησε κάτι τέτοιο. Η Μυριέλλα ουσιαστικά «φωτογράφισε» τον Σάββα και στη συνέχεια είπε ξεκάθαρα ότι το έκανε αυτός, προσθέτοντας ότι της το ζήτησε και δεύτερο άτομο.

Η Σοφιάννα τόνισε ότι θεωρεί πως το δεύτερο άτομο ήταν ο Γιώργος Κατσαούνης, ο οποίος «μάσησε» τα λόγια του και ουσιαστικά βγήκαν τα συμπεράσματα...

Δείτε τα βίντεο.