Breaking News

«Ελλάδα έχεις Ταλέντο»: Η συγκινητική ιστορία του Νίκου (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Το «Ελλάδα έχεις Ταλέντο» επέστρεψε στον ΑΝΤ1 το βράδυ του Σάββατου (8/1). Ο μεγάλος νικητής του επιτυχημένου ψυχαγωγικού σόου θα κερδίσει τον τίτλο, αλλά και το χρηματικό έπαθλο των 50.000 ευρώ.

Στις καρέκλες της κριτικής επιτροπής κάθονται ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, ο Τάκης Ζαχαράτος, η Έλενα Χριστοπούλου και η Κρυσταλλία Ρήγα, ενώ στο τιμόνι της παρουσίασης είναι ο Νικόλας Ράπτης και ο Σταύρος Σβήγκος.

Το «Ελλάδα έχεις Ταλέντο» ξεκίνησε με τις auditions, όπου οι διαγωνιζόμενοι πρέπει να κερδίσουν τουλάχιστον τρία «Ναι» από την επιτροπή για να περάσουν στην επόμενη φάση, ενώ το «Golden Buzzer» τους στέλνει απευθείας στους ημιτελικούς.

Μεταξύ των διαγωνιζόμενων, που εμφανίστηκαν στην πρεμιέρα, ήταν και ο Νίκος, ο οποίος παρουσίασε ένα ρομαντικό act, ενώ μοιράστηκε και την τραγική ιστορία του, δίνοντας ένα μάθημα ζωής.

Ο Νίκος ήταν εκπαιδευτής αλεξιπτωτιστών, λαμβάνοντας και παράσημο, ωστόσο η ζωή του άλλαξε το 2012, όταν ένας έντονος πονοκέφαλος τον οδήγησε στο νοσοκομείο και σε σύντομο χρονικό διάστημα έπεσε σε κώμα για τρεις μήνες. Η διάγνωση των γιατρών ήταν ότι έπασχε από το σύνδρομο ADEM, ένα αυτοάνοσο που του δημιούργησε προβλήματα στην κίνηση. Μέσα σε έξι μήνες, από 86 κιλά έφτασε να ζυγίζει μόλις 40.

Στο νοσοκομείο άκουγε συνέχεια ένα τραγούδι, που τον συντρόφευε στις δύσκολες στιγμές, το «Η καρδιά πονάει όταν ψηλώνει». Οι γιατροί είπαν στη μητέρα του ότι ο ίδιος δεν θα περπατήσει ξανά, ωστόσο ο Νίκος κατάφερε να σταθεί στα πόδια του και να αποκτήσει και μία κορούλα.

Ο Νίκος συγκίνησε τους κριτές και πήρε τέσσερα «Ναι», περνώντας στην επόμενη φάση του «Ελλάδα έχεις Ταλέντο».