Breaking News

«Επικοινώνησα με τον Α. Κανάκη και μου είπε ότι: Η προδοσία και οι πράξεις του Στάθη Παναγιωτόπουλου με διέλυσαν» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Μετά την αποχώρηση - αποπομπή του Στάθη Παναγιωτόπουλου, αμέσως μόλις είδε το φως της δημοσιότητας η πρώτη καταγγελία από πρώην σύντροφό του, το «Ράδιο Αρβύλα» επιστρέφει στον ΑΝΤ1 στις 10 Ιανουαρίου.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του «Open Weekend», δεν θα υπάρξει αντικαταστάτης. Ο Αντώνης Κανάκης με τους Γιάννη Σερβετά και Χρήστο Κιούση θα συνεχίσουν μόνοι τους στη σατιρική εκπομπή.

Στο «Open Weekend» ήταν καλεσμένη η πρώην παίκτρια του GNTM 3, Ρασέλ, που αντικατέστησε τον Δημήτρη Μηλιόγλου, ο οποίος απουσίαζε λόγω κορονοϊού, ωστόσο μίλησε από το σπίτι του σε ζωντανή σύνδεση.

Η Ρασέλ ανέφερε ότι επικοινώνησε τις γιορτές με τον Αντώνη Κανάκη. Συγκεκριμένα, είπε: «Σε μία επικοινωνία που είχα με τον Αντώνη Κανάκη, αυτό που μου είπε χαρακτηριστικά και ανατρίχιασα είναι ότι "Η προδοσία και οι πράξεις του Στάθη με διέλυσαν"... Επικοινώνησα μέσα στις γιορτές μαζί του, έχουμε άριστες σχέσεις».

Δείτε όσα ειπώθηκαν στην εκπομπή του Open.