Breaking News

Τ. Μονογυιός: Η σύζυγός του δεν γνωρίζει για την απώλειά του - Οι δηλώσεις του αδελφού της και του Α. Κούγια (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Το τροχαίο με τη Ferrari, που στοίχισε τη ζωή στο Τζώρτζη Μονογυιό, έχει συγκλονίσει την κοινή γνώμη. Ο επιχειρηματίας και πρώην παίκτης του ριάλιτι «The Wall» - αδελφός της βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, Κατερίνας Μονογυιού - έχασε τη ζωή του σε τροχαίο στη Βούλα, το βράδυ της περασμένης Πέμπτης. H συνοδηγός και σύζυγός του, τραυματίστηκε.

Αυτόπτης μάρτυρας του θανατηφόρου τροχαίου μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Χαμογέλα και πάλι», ενώ ο Σωτήρης Κοντοπάνος, ο κουνιάδος του Τζώρτζη Μονογυιού, δήλωσε:

«Για τα δεδομένα της κατάστασης, η αδερφή μου είναι καλά σε γενικές γραμμές. Θα χειρουργηθεί στα πόδια της και δεν γνωρίζει τι έχει συμβεί».

Στην εκπομπή μίλησε - μέσω τηλεφωνικής σύνδεσης -  και ο δικηγόρος Αλέξης Κούγιας, ο οποίος τόνισε:

«Στην οικογένεια προβληματίζονται σχετικά με το πώς θα ενημερώσουν τη σύζυγό του - η οποία δεν γνωρίζει τι έχει συμβεί, νομίζει ότι ζει ο άντρας της - και το πώς θα διαχειριστούν την απώλεια τα δύο του παιδιά. 

Εκείνο που θα απασχολήσει την οικογένεια στη συνέχεια θα πρέπει να είναι ποιοι είναι οι υπεύθυνοι γι' αυτό που έγινε. Μπορεί να είναι υπεύθυνοι εκείνοι που του παρέδωσαν το αυτοκίνητο (αν είχε βλάβη) ή η περιφέρεια Αττικής - που δεν έχει βάλει κιγκλιδώματα σε ένα σημείο που έχουν χάσει τη ζωή τους πολλοί άνθρωποι -, ενώ μπορεί να εμπλέκεται και κάποιος άλλος.

Υπάρχουν αυτόπτες μάρτυρες, πολύ αξιόπιστοι, που λένε ότι το αυτοκίνητο δεν πήγαινε με ταχύτητα μεγαλύτερη των 75 χλμ. Το αυτοκίνητο αυτό ήταν το πιο αξιόπιστο αυτοκίνητο που υπάρχει. Ο δε οδηγός του είχε τεράστια εμπειρία...».

Δείτε το βίντεο του Mega.