Breaking News

Τζώρτζης Μονογυιός: Οι αναμνήσεις του Α. Μικρούτσικου από το «The Wall» - Συντετριμμένη η Ρ. Βροχοπούλου (videos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Ο αδελφός της βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, Κατερίνας Μονογυιού, έχασε τη ζωή του σε τροχαίο στη Βούλα, το βράδυ της Πέμπτης....

Ο Τζώρτζης Μονογυιός συμμετείχε στο ριάλιτι «The Wall», που παρουσίαζε το 2003 ο Ανδρέας Μικρούτσικος στον ΑΝΤ1. Ο παρουσιαστής είπε, μεταξύ άλλων, στην εκπομπή «Super Κατερίνα»:

«Ήταν μια φυσιογνωμία και ένα πρόσωπο με μια δράση στο "The Wall", που δεν ξεχνιούνται. Θυμάμαι ατάκες του. Μια δράση και μια ατάκα του έκανε και το πικ σε τηλεθέαση στη συγκεκριμένη εκπομπή. Ήταν στην αυλή, στην καλύβα. Είχε σχέση στο παιχνίδι με τη Σίσσυ, μια σχέση παθιασμέvη και είχαν συνεννοηθεί να χάσει για να πάει και εκείνη στην καλύβα. Ωστόσο, επειδή το έπαθλο ήταν χρηματικό, η Σίσσυ αποφάσισε να παίξει. Όταν εμφανίστηκε στην αυλή άλλος παίκτης και όχι η Σίσσυ, έπαθε σοκ και φώναξε "Σίσσυ, τελειώσαμε". Το κακό είναι ότι χθες είπε στην ίδια τη ζωή ότι τελείωσε. Αυτό είναι δραματικό. Ένας νέος άνθρωπος πολύ ζωντανός, οξύθυμος, χαρούμενος...».

Στην εκπομπή μίλησε τηλεφωνικά και η πρώην συμπαίκτριά του, Ρούλα Βροχοπούλου, η οποία είπε στην Κατερίνα Καινούργιου:

«Λυπάμαι πάρα πολύ για το τραγικό συμβάν, είμαι συντετριμμένη. Ειλικρινά, όλη τη νύχτα δεν μπόρεσα να κλείσω μάτι. Πληροφορήθηκα το συμβάν και το τραγικό γεγονός της απώλειας του λατρεμένου μας Τζώρτζη από τη Γωγώ Γαρυφάλλου. Ειλικρινά, δεν έχω λόγια. Ήταν τόσο καλό παιδί, τόσο υπέροχος χαρακτήρας...».

Δείτε τα σχετικά αποσπάσματα.