Breaking News

Γιάννης Αϊβάζης: «Στοιχημάτιζαν ότι θα χωρίσουμε στους έξι μήνες» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Συνέντευξη στην κάμερα του «Mega Καλημέρα» παραχώρησε ο Γιάννη Αϊβάζης, ο οποίος είπε στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη:

«Δεν σνομπάρω την τηλεόραση - τις σειρές -, αλλά στη συγκεκριμένη φάση της ζωής μου κινούμαι σκηνοθετικά και θεατρικά. Έχω βοηθήσει πολλούς συναδέλφους στο ξεκίνημά τους και μετά μου γύρισαν την πλάτη.

Με την κόρη μας, την Ισμήνη, η Μαρία (Κορινθίου) είναι πιο αυστηρή... Εγώ θέλω να αφήνω ένα "παράθυρο" στη ζωή, η Μαρία είναι πιο αυστηρή σε όλα.

Η Μαρία δεν έχει ταβάνι στο τι μπορεί να κάνει στο θέατρο. Ό,τι και να πιάσει, το δουλεύει τόσο πολύ, που το κάνει άρτια. Και ακούει πολύ, είναι προσόν αυτό.

Υπήρξε μια περίοδος που οι παπαράτσι μας κυνηγούσαν και, όπου εμφανιζόμασταν, η νύχτα γινόταν μέρα από τα φλας. Κατεβάζαμε και καφέδες στους παπαράτσι, που βρισκόταν κάτω από το σπίτι μας. 

Η Μαρία ήταν έγκυος και ήμασταν στην Τήνο. Είχαμε τσακωθεί, εγώ βγήκα στο μπαλκόνι με το εσώρoυχο να τη φωνάξω - γιατί έφευγε - και ο παπαράτσι με φωτογράφιζε από την απέναντι οικοδομή.

Στη σχέση μας, η Μαρία είναι εκείνη που έχει υπομονή. Υπάρχει αγάπη, κατανόηση και οπισθοχώρηση μεταξύ μας και μας ενώνει η κόρη μας. Υπήρξαν άνθρωποι, που δε μας ήθελαν μαζί με τη Μαρία. Στοιχημάτιζαν ότι με τη Μαρία θα χωρίσουμε στους έξι μήνες... Μια επέτειο γιορτάζω και θυμάμαι με τη Μαρία, αυτή της γνωριμίας μας.

Με τη Μαρία γνωριστήκαμε στην Κύπρο και "κολλήσαμε". Τότε ήμασταν και οι δύο σε σχέση. Χώρισα πρώτα εγώ και μετά η Μαρία...».