Breaking News

Γωγώ Γαρυφάλλου: «Ο Γιώργος Λιάγκας είναι πανέμορφος άντρας και καλό παιδί» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Η Γωγώ Γαρυφάλλου παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Open Weekend», όπου μίλησε για το bullying που είχε δεχτεί στο παρελθόν, την τηλεόραση, την Ελένη Μενεγάκη και τον Νίκο Μουτσινά, σχολιάζοντας την κριτική που του άσκησε ο Γιώργος Καπουτζίδης... Επίσης, αναφέρθηκε στον Γιώργο Λιάγκα, ενώ συγκινήθηκε όταν μίλησε για την απώλεια του πατέρα της. Μεταξύ άλλων, είπε:

«Δεν αισθάνθηκα ποτέ προσβολή από τον Νίκο Μουτσινά. Εξάλλου, μέσω του Νίκου Μουτσινά, είχα δεχθεί πολλές προτάσεις. Αν κάποιοι αισθάνονται ότι τους προσβάλλει όταν σχολιάζει τις εμφανίσεις τους στην τηλεόραση, τότε να μην βγαίνουν στην τηλεόραση... Εγώ στεναχωριέμαι όταν δεν με παίζει... Μέσω του Νίκου Μουτσινά, κάνω πανελλαδική καριέρα και λέω ευχαριστώ.

Δεν ζητάω να είμαι πρώτο βιολί σε εκπομπή, αλλά θα μπορούσα να έχω μία θέση σε ένα πάνελ... 

Είμαι καλή πωλήτρια, μου δίνεις κατσαριδούλα και στη βγάζω τον... ωραιότερο παπαγάλο του Αμαζονίου.

Είχα πρωτοβγεί στην τηλεόραση σε μία τρυφερή ηλικία. Τότε το σώμα μου δεν είχε διαμορφωθεί. Η εκπομπή ήταν μεταμεσονύχτια. Έπαιρναν τηλέφωνο και με έβριζαν για τα κιλά μου...

Υπάρχουν παρουσιάστριες που είναι "κουρδισμένες" και βλέπουν συνέχεια το autocue για να αρθρώσουν μία λέξη.

Ιδανικά, θα ήθελα να συνεργαστώ ξανά με τη βασίλισσα, την Ελένη Μενεγάκη. Τη λατρεύω..

Έχω μεγάλη καψούρα στον Γιώργο Λιάγκα, του το έχω πει. Μου είχε κάνει πρόταση να συμμετέχω μαζί του σε κάποιο project, αλλά δεν την τήρησε. Ο Γιώργος είναι λαλίστατος και δεν αρέσει σε πολλούς το να είσαι λαλίστατος. Εμένα, όμως, μου αρέσει ο Γιώργος. Είναι πανέμορφος άντρας και καλό παιδί, γιατί έχουμε και προσωπική επικοινωνία στα social media.

Πέρυσι ήταν τα χειρότερα Χριστούγεννα της ζωής μου γιατί έχασα τον πατέρα μου. Φέτος είναι καλύτερα γιατί έχω την κόρη μου και τη μαμά μου...».