Breaking News

Η απάντηση της Ματίνας Παγώνη στις δηλώσεις του Λάκη Λαζόπουλου (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» μίλησε το πρωί της Τετάρτης η Ματίνα Παγώνη, η οποία απάντησε στις χθεσινές δηλώσεις του Λάκη Λαζόπουλου.

Ο κωμικός ηθοποιός και σεναριογράφος είπε χθες στον Κώστα Τσουρό: «Την κυρία Παγώνη σίγουρα δεν την λαμβάνω υπόψη, θα μπορούσε να είναι σε ένα πάνελ... Δεν γίνεται να μην σατιρίσεις κάποιον, όπως η κυρία Παγώνη, που βγαίνει σε όλες τις εκπομπές πρωί, μεσημέρι, βράδυ... Μπαίνει με δερμάτινα σαν να κατεβαίνει από μηχανές, τη φτιάχνουν... Έχει και αυτή τη φωνή που είναι σαν... παγώνι. Όλα παίζουν ρόλο. Λέει και σωστά πράγματα, αλλά δεν με "ψήνει"...».

Η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ τόνισε: «Λέω στον Λάκη ότι δεν με φτιάχνουν, φτιάχνομαι μόνη μου. Βάφομαι όπως βάφομαι κάθε μέρα, δεν κάνω κάτι ιδιαίτερο. Εμένα μου είναι πολύ συμπαθής. Ο Λάκης, όλα αυτά τα χρόνια, προσέφερε στον κόσμο χιούμορ... Νομίζω ήταν αγαπητός σε όλους και καλό είναι να συνεχίσει να κάνει και κάποια άλλα πράγματα, να τον απολαμβάνουμε. Είμαι δεκτική στη σάτιρα, μου άρεσε πάντα. Τη σάτιρα ή την ανέχεσαι ή δεν την ανέχεσαι. Μου αρέσει να με σατιρίζουν, δεν τρέχει και τίποτα».

Και πρόσθεσε: «Ο στόχος μας είναι να εμβολιαστεί ο κόσμος και νομίζω ότι το πετύχαμε σε μεγάλο βαθμό... Ειλικρινά θα ήθελα ο Λάκης Λαζόπουλος να περάσει από το νοσοκομείο - να πιούμε και έναν καφέ -, να τον πάρω, να ντυθούμε με τις φόρμες και να μπούμε στις απλές κλίνες covid. Να δει τι περνάει ο κόσμος εκεί, που δεν μπορεί να μιλήσει και δεν μπορεί να αναπνεύσει και μετά να το ξανασυζητήσουμε το θέμα και να μου πει την άποψή του».

Δείτε το βίντεο του Mega.