Breaking News

Η κόρη της Reese Witherspoon μίλησε για τη σeξουαλικότητά της: «Με ελκύουν οι... άνθρωποι» (photos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Η διάσημη Αμερικανίδα ηθοποιός Reese Witherspoon έχει τρία παιδιά. Απέκτησε την 22χρονη Ava και τον 18χρονο Deacon από τον πρώτο της γάμο με τον, επίσης, ηθοποιό Ryan Phillippe. Στις 26 Μαρτίου 2011, παντρεύτηκε με τον ατζέντη ταλέντων Jim Toth και το 2012 ήρθε στη ζωή ο γιος τους Tennessee James.

Η όμορφη κόρη της, η 22χρονη Ava Phillippe, αναφέρθηκε στη σeξουαλικότητά της, απαντώντας σε ερωτήσεις των followers της.


Όταν ένας θαυμαστής της, της ρώτησε «Σου αρέσουν τα αγόρια ή τα κoρίτσια;», η Ava απάντησε: «Με ελκύουν οι... άνθρωποι! (Το φύλο μπορεί να είναι οτιδήποτε)».

Όπως αναφέρει η Daily Mail, η Ava φοιτά στο Πανεπιστήμιο Berkeley της Καλιφόρνια. Στο παρελθόν είχε γνωστοποιήσει, μέσω Instagram, τη σχέση της με έναν συμφοιτητή της (Owen Mahoney). Εθεάσησαν για τελευταία φορά το καλοκαίρι του 2021 και πλέον είναι άγνωστο αν εξακολουθούν να είναι μαζί.

Σε πρόσφατη συνέντευξή της η Reese Witherspoon εξομολογήθηκε: «Κανείς δεν μου μίλησε για τη σeξουαλικότητα όταν ήμουν έφηβη. Δεν είχα καταλάβει τι είναι η oμoφυλοφιλία. Δεν μου το εξήγησαν οι παππούδες μου και οι γονείς μου. Ενημερώθηκα από κάποιον που γνώρισα σε μια audition στο Λος Άντζελες».

Και πρόσθεσε: «Δεν μεγάλωσα ως διάσημη. Η Ava και οι γιοι μου ζουν μια εμπειρία που δεν είχα εγώ. Είμαστε αρκετά τυχεροί που έχουμε φίλους, οι οποίοι μεγάλωσαν στο Χόλιγουντ, που μπορούν να τους βοηθήσουν και να τους δώσουν συμβουλές. Η Ava είναι τόσο προσγειωμένη, θέλει να κάνει σπουδαία πράγματα. Σπουδάζει, μαθαίνει και προσπαθεί να βρει τον εαυτό της. Είναι μεγάλο πράγμα στη ζωή να δοκιμάζεις διαφορετικά πράγματα για να καταλάβεις ποιος είναι πραγματικά ο δρόμος σου».



Στη φωτογραφία, που ακολουθεί, η Reese Witherspoon ποζάρει με τα μεγαλύτερα παιδιά της, την Ava και τον Deacon.


Με πληροφορίες από: Daily Mail