Breaking News

Η νέα σχέση του Π. Βασιλάκου: «Φοβάμαι μη δεχτεί επίθεση από τα social» - «Το λάθος που κάνει η Νικολέτα...» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Eρωτευμένος είναι ξανά ο πρώην Bachelor, Παναγιώτης Βασιλάκος, ο οποίος είχε χωρίσει με τη νικήτρια του ριάλιτι αγάπης, τη Νικολέτα Τσομπανίδου.

H Νικολέτα Τσομπανίδου, η νικήτρια του πρώτου «The Bachelor», γύρισε σελίδα στη ζωή της. Πριν λίγες ημέρες είχε μοιραστεί μία φωτογραφία με τους διαδικτυακούς της φίλους, που την έδειχνε να ποζάρει ευτυχισμένη στο πλευρό του νέου συντρόφου της.

O Παναγιώτης Βασιλάκος τόνισε ότι ετοιμάζει μία ταξιδιωτική εκπομπή, ενώ στη συνέχεια είπε για τη Νικολέτα:
 
«Πολύ καλά έκανε η Νικολέτα και προχώρησε στη ζωή της, όπως καλά έκανε που κράτησε το μονόπετρο που της έδωσα. Το μόνο λάθος της είναι ότι λέει - σε κάθε συνέντευξή της - πως είναι ένα δώρο που της το έδωσε η παραγωγή. Δεν έχει καταλάβει ακόμη τη σημασία. Μπορεί να μου το έδωσε η παραγωγή, αλλά είναι κάτι που της το έδωσα εγώ. Θα μπορούσα να το έχω δώσει στη Βίβιαν. Θα έπρεπε να το εκτιμάει περισσότερο, γιατί αυτό το δαχτυλίδι θα το ήθελαν πολλές από το "The Bachelor". Δεν θα κάναμε ψεύτικη σχέση με τη Νικολέτα μόνο για τα μάτια του κόσμου. Το προσπαθήσαμε. Ήταν και ένα δύσκολο κομμάτι, γιατί λέγαμε ότι "Αν πούμε τώρα ότι χωρίσαμε, θα μας πουν όλοι ψεύτες". Οπότε συμφωνήσαμε να τους αφήσουμε όλους να νομίζουν ό,τι θέλουν. Δεν πάει, τέλος. Και έληξε έτσι...».

Επίσης, εξομολογήθηκε: «Είμαι με μία κοπέλα, αλλά θέλω να είμαι σίγουρος πριν εμφανίσω τη σχέση μου, μετά από όλο αυτό. Είναι σχετικά πρόσφατη σχέση. Φοβάμαι μη δεχτεί επίθεση από τα social, ο κόσμος είναι λίγο περίεργος γενικά. Η κοπέλα μου έχει ψάξει το κινητό μου... Η σχέση μας ξεκίνησε λίγο μετά το καλοκαίρι. Ακόμα δεν έχουμε βγει έξω μαζί, δεν μας έχει δει ο κόσμος. Έχουμε πάει έναν περίπατο, αλλά δεν μας έχουν πάρει χαμπάρι».

Δείτε τη συνέντευξη.