Breaking News

Η Σ. Χρηστίδου ποζάρει με τη θετή κόρη της Χ. Κοντοβά - «Η ζωή μας πια, μια ηλιαχτίδα φωτεινότερη» (video+photos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Η Χριστίνα Κοντοβά είχε γνωστοποιήσει τον περασμένο χρόνο - στις αρχές Απριλίου του 2021 - ότι ετοιμάζεται να υιοθετήσει ένα κoριτσάκι από την Αφρική. Η διαδικασία της αναδοχής είχε διάρκεια αρκετούς μήνες, με τη σχεδιάστρια μόδας να βρίσκεται συχνά στην Ουγκάντα, περνώντας όμορφες στιγμές με τη θετή της κόρη, Ada.

Πριν λίγες ημέρες, δημοσίευσε σε ανάρτησή της στο Instagram ένα βίντεο και φωτογραφίες, αναφέροντας ότι η διαδικασία της υιοθεσίας ολοκληρώθηκε και πως επιστρέφουν στην Ελλάδα με τον σύντροφό της Τζώνη Καλημέρη και τη μικρή Ada.

Στη συνέχεια η Χριστίνα Κοντοβά έκανε εκδρομή στη Φλώρινα και συγκεκριμένα στο Νυμφαίο, μαζί με την Ada και τη φίλη της Κύρα.

Σε φωτογραφία, που δημοσίευσε, τα δύο κoριτσάκια ποζάρουν στην αγκαλιά ενός ιερέα. «Στις πρώτες διακοπές μας στην Ελλάδα επιλέξαμε το Νυμφαίο και την φιλοξενία του Παπα-Γιάννη. Για παρέα μας την καλύτερη φίλη της Έιντα που μας είχε λείψει πολύ, την Κύρα! Και η χαρά μας είναι μεγάλη... Κάπως έτσι μπήκαμε στο 2022», έγραψε η Χριστίνα Κοντοβά.

Στην παρέα τους προστέθηκε και η Σίσσυ Χρηστίδου, η οποία το βράδυ της Τρίτης έκανε τη σχετική ανάρτηση στο Instagram.

Η παρουσιάστρια μοιράστηκε με τους followers της ένα στιγμιότυπο, που τη δείχνει αγκαλιά με την κόρη της Χριστίνας Κοντοβά. Στη λεζάντα σημείωσε: «Ada... και η ζωή μας πια, μια ηλιαχτίδα φωτεινότερη..».