Breaking News

Η συγκίνηση της Ε. Βαλαβάνη: «Μου προσθέτει ένα τεράστιο βάρος... Έχω πάρει κιλά και θα τα χάσω όταν νιώσω έτοιμη» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη συγκινήθηκε στην εκπομπή «Ελένη» όταν αναφέρθηκε στα μηνύματα που δέχεται στα social media. Με αφορμή την εξομολόγηση της φίλης της Φιλιώς Τσινόγλου, η οποία μίλησε για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε στην προσπάθεια να αποκτήσει το δεύτερο παιδί της, η Ευρυδίκη Βαλαβάνη είπε στην Ελένη Μενεγάκη:

«Προχθές ανέβασα μια φωτογραφία από το γυμvαστήριο και βρήκα μήνυμα στο Instagram "Μπράβο που στην κατάστασή σου γυμvάζεσαι". Επειδή έχω πάρει κάποια παραπάνω κιλά από ό,τι ήμουν, κάθε μέρα έχω μηνύματα ότι είμαι έγκυος.

Θέλω να πω ότι όλο αυτό μου προσθέτει ένα τεράστιο βάρος. Έχω μια πίεση και λέω "Είμαι 34αρων ετών, θα προλάβω;". Είναι τρομερό παιδιά, αυτή η πίεση που σου προσθέτει ο άλλος... "Είσαι έγκυος και μας το κρύβεις"...

Παιδιά, τρώω! Τρώω κι έχω πάρει κιλά και είναι φυσιολογικό. Θα τα χάσω όποτε εγώ είμαι έτοιμη να τα χάσω. Ο κόσμος μπορεί να σε αγαπάει, αλλά όλο αυτό είναι βάρος που σου προσθέτει...».