Breaking News

Η. Βαλάσης: «5 χρονών παιδάκι, το έσυρε από το λαιμό στο δρόμο και το χαστούκισε... Έπρεπε να φυλακιστεί εκείνη τη στιγμή» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Στο «Open Weekend» φιλοξενήθηκε την Κυριακή ο Ηλίας Βαλάσης. Ο πρώην παίκτης του πρώτου Survivor του Mega, που ακολούθησε το δρόμο της υποκριτικής, μίλησε για την παράσταση «Αξύριστα Πηγούνια», που ανεβαίνει στο Θέατρο Μικρό Χορν.

Στο βραβευμένο θεατρικό έργο πρωταγωνιστεί ο ίδιος, μαζί με τους Γιώργο Πυρπασόπουλο, Στέλιο Δημόπουλο και Μαρία Νεφέλη Δούκα.

Στη συνέχεια ο Ηλίας Βαλάσης σχολίασε τα περιστατικά κακoποίησης, τονίζοντας ότι έχουν τις ρίζες τους και στη διδαχή από την οικογένεια. Χαρακτηριστικά, εξομολογήθηκε στην Ελένη Τσολάκη ένα περιστατικό που του έτυχε πρόσφατα και τον συγκλόνισε:

«Προχθές, ήμουν με το μηχανάκι και σταμάτησα στο δρόμο για να περάσει απέναντι μία κυρία με δύο παιδιά. Κρατούσε το ένα παιδί από το χέρι και το άλλο από το λαιμό. Στην αρχή νόμιζα ότι το έπιανε από το λαιμό τρυφερά.

Ωστόσο, τράβηξε το παιδάκι από το λαιμό, το έσυρε μέχρι την άλλη πλευρά και του έριξε δύο χαστούκια στη μούρη. Ήταν πέντε χρονών παιδάκι... ήταν η μαμά του. Και λέω... "Να κατέβω κάτω να της σπάσω το κεφάλι τώρα;"... Δυστυχώς η βία είναι μία αλυσίδα που δεν θα σταματήσει ποτέ. Είμαστε πάρα πολύ αμόρφωτος λαός, δυστυχώς... και δεν θα αλλάξει αυτό.

Δεν είχα κινητό μαζί μου να την πάρω μια φωτογραφία. Έτρεξα να βρω την αστυνομία. Της φώναξα πολύ άσχημα και την τράβηξα από το παιδί... Κι εγώ δεν φέρθηκα σωστά. Αλλά από την άλλη πλευρά, αυτή η γυναίκα έπρεπε να φυλακιστεί εκείνη τη στιγμή. Να πάρει τα παιδιά το κράτος, να τα βάλει σε επιμέλεια και να φύγει από τη ζωή τους».

Δείτε τη συνέντευξη.