Breaking News

Ν. Κοκλώνης: «Η Β. Σταυροπούλου δεν θα με πουλήσει ποτέ» - Το πρόβλημα υγείας και οι κινηματογραφικές παραγωγές (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου υποδέχθηκε στο «The 2Night Show» το βράδυ της Τρίτης τον Νίκο Κοκλώνη, ο οποίος μίλησε για τη σχέση αγάπης με τον Τρύφωνα Σαμαρά, ο οποίος του στάθηκε στη σοβαρή περιπέτεια υγείας που είχε στο παρελθόν.

«Πριν από δύο χρόνια, πήγα ένα ταξίδι με τον Τρύφωνα Σαμαρά. Όταν γύρισα δεν ένιωθα καλά κι έκανα εξετάσεις. Ο γιατρός μου είπε να τσεκάρουμε κάποιους δείκτες, οι οποίοι βγήκαν χάλια. Δεν ήξερα αν θα τα βγάλω πέρα γιατί ήταν σοβαρό. Τελικά το ξεπέρασα. Εκεί κατάλαβα ότι αυτό που μετράει είναι πως ήρθαμε εδώ για κάποια μαθήματα και για τις αναμνήσεις. Κάθε δευτερόλεπτο που περνάει θέλω να το ζω», εξομολογήθηκε ο γνωστός παρουσιαστής και παραγωγός.

Και πρόσθεσε στη συνέχεια: «Η Βίκυ Σταυροπούλου είναι μία φίλη που δεν θα με πουλήσει ποτέ, είτε έχω ένα ευρώ, είτε έχω εκατομμύρια».

Επίσης, μίλησε για τη σχέση του που τελείωσε το περασμένο καλοκαίρι, ενώ αναφέρθηκε στις τηλεοπτικές υπερπαραγωγές και τους υπέρογκους μισθούς, στους σταρ και τους δήθεν σταρ και στις φιλίες και τις λυκοφιλίες της showbiz.

Τα τελευταία χρόνια ο Νίκος Κοκλώνης και η Barking Well Media έχουν σημειώσει επιτυχίες στο χώρο της τηλεόρασης.

«Με πειράζει να βλέπουμε μία παραγωγή στην τηλεόραση στο prime time και να έχει 60 τεχνικούς από άλλες χώρες και όχι από την Ελλάδα. Εγώ έχω 100% Έλληνες στην Barking Well, τα 670 άτομα είναι όλοι Έλληνες», τόνισε χαρακτηριστικά.

«Το J2US ανανέωσε το συμβόλαιό του για του χρόνου. Είμαι πολύ ευτυχισμένος που είμαι στον Alpha», είπε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Και σημείωσε: «Είμαι συμπαραγωγός στην ταινία "Σμύρνη μου αγαπημένη", σκίζει. Τα σκηνικά που φτιάξαμε στο Φάληρο είναι χολιγουντιανά». 

Όταν ο Αρναούτογλου τον ρώτησε «Θα μπορούσες να φτιάξεις κινηματογραφικά στούντιο;», απάντησε: «Ετοιμάζουμε κάτι, δεν ξέρουμε αν θα γίνουν τα γυρίσματα στη Θεσσαλονίκη. Περιμένω να δω πότε θα ξεκινήσει και θα δούμε». 

Δείτε ολόκληρη τη συνέντευξη.