Breaking News

Λύτρας: «Γελούσε στην κάμερα, μόνο οδηγίες δεν έδινε - Θύμα είναι η Ιωάννα Τούνη, μην ξεχάσουμε αυτά που ξέρουμε» (videο)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement

Στη συνέχεια, ο δικηγόρος της επιχειρηματία και influencer, Απόστολος Λύτρας, είπε στην εκπομπή του ΑΝΤ1:

«Η κυρία Τούνη έχει κάνει μήνυση εδώ και πολύ καιρό κατά αγνώστων... Αυτή τη στιγμή, που μιλάμε, η κα Τούνη δεν μπορεί να γνωρίζει το όνομα του άλλου ατόμου του συγκεκριμένου ανθρώπου, που τραβάει το βίντεο.

Κατ' αρχήν ο άνθρωπος, τον οποίο έχει κατονομάσει η κα Τούνη, της έχει παραδεχτεί ότι είχε το βίντεο στην κατοχή του. Αυτό που σας λέω, δεν το ξέρει μόνο η κα Τούνη, το ξέρουν κι άλλοι άνθρωποι, φίλοι και γνωστοί της. Της είπε ότι το είχε στην κατοχή του και πως το έσβησε.

Εννοείται ότι έχουμε μάρτυρες. Το πιο σημαντικό είναι ότι ο συγκεκριμένος άνθρωπος, που κινηματογραφείται, γυρνάει στην κάμερα, χαμογελάει, γελάει, πράγμα που σημαίνει ότι, όχι απλά αντιλαμβάνεται ότι τον καταγράφουν, αλλά μόνο που δεν δίνει οδηγίες...

Το βίντεο ανέβηκε σε μία σελίδα πoρvό. Η κα Τούνη δεν μπορεί να ξέρει ποιος το ανέβασε. Μπορεί να το ανέβασε ο ίδιος, μπορεί να ανέβηκε από ένα κινητό άσχετο ή από ένα internet cafe. Δεν μπορεί να είναι σίγουρη και γι’ αυτό έκανε τη μήνυση κατά αγνώστων.

Ωστόσο, το ό,τι η διαρροή σε τρίτους έχει γίνει από τον συγκεκριμένο άνθρωπο, είναι κάτι που το ξέρει η κα Τούνη. Δεν κρύβεται η κα Τούνη για τη διαδικασία του αυτοφώρου... Μην ξεχάσουμε αυτά που ξέρουμε, θύμα είναι η κα Τούνη...».