Breaking News

Μαίρη Βιδάλη: «Πριν παντρευτούμε ήξεραν ότι είμαι ηθοποιός και μετά το γάμο δεν ήθελαν τη δουλειά μου» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Συνέντευξη στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» παραχώρησε η γνωστή ηθοποιός Μαίρη Βιδάλη, η οποία είπε, μεταξύ άλλων:

«Συνειδητοποίησα στα 5 μου ότι θέλω να γίνω ηθοποιός, βλέποντας μία παράσταση αρχαίας τραγωδίας με την Άννα Συνοδινού... Ήμουν μοναχοπαίδι, γι' αυτό έχω και τρία παιδιά. Πέντε ήθελα,  αλλά έκανα τα τρία... Ποτέ δεν έβαζα πρώτο το θέμα της δημοτικότητας, το πρώτο ήταν να παίξω πολλούς ρόλους... Aπό αυτή τη δουλειά έβγαλα χρήματα, πριν αποκτήσω το δικό μου θέατρο (σ.σ. θέατρο "Διάχρονο"). Είχα στόχο να έχω ένα δικό μου χώρο για να γεράσω με αξιοπρέπεια.

Δεν καταφέρνω να τα συνδυάσω όλα... Και στους δυο τομείς (θέατρο και παιδιά) νομίζω ότι έχω ένα μείον. Τα παιδιά μου, όταν ήταν μικρά, μου έκαναν πολλά παράπονα. Τα πήρα στη δουλειά. Ο γιος μου έπαιξε δύο επεισόδια στο "Καλημέρα ζωή" και η κόρη μου μια σεζόν στο θέατρο... Ο γιος μου είπε "Μαμά, μη με βάλεις σε άλλο επεισόδιο, αυτό που κάνεις είναι κουραστικό". Και η κόρη μου δεν ήθελε να παίξει ξανά... Τα παράπονα σταμάτησαν μετά, "μαχαίρι".

Για μια γυναίκα καριέρας το τίμημα δεν είναι τόσο βαρύ όταν έχει την αποδοχή των παιδιών της. Τα παιδιά μου με συμβουλεύουν συνέχεια και την ακολουθώ τη συμβουλή τους γιατί με αγαπάνε και είναι πιο εξελιγμένα από μένα... Θα ήθελα εγγονάκια. Έπρεπε να είμαι γιαγιά πολλά χρόνια τώρα.

Οι γάμοι μου δεν κράτησαν γιατί, πριν παντρευτούμε, ήξεραν ότι είμαι ηθοποιός και αφού παντρευτήκαμε δεν ήθελαν τη δουλειά μου. Η δουλειά μου αποτέλεσε μία από τις αιτίες χωρισμού, τη βασική, τις υπόλοιπες δεν της λέω... Όταν έχεις μια οικογένεια δε σημαίνει ότι δεν πρέπει να κάνεις καριέρα...».