Breaking News

MasterChef: «Δήλωσα συμμετοχή για να μου γράψει η πεθερά μου έναν ελαιώνα» (videos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Συνεχίστηκαν και στο επεισόδιο της Τρίτης οι auditions του MasterChef, το οποίο επέστρεψε στο Star με τον 6ο κύκλο. Ο Σωτήρης Κοντιζάς, ο Πάνος Ιωαννίδης και ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος αναζητούν μάγειρες, που διαθέτουν έμπνευση, ενθουσιασμό, ενέργεια και δημιουργικότητα.

Μεταξύ των διαγωνιζομένων και ο 42χρονος Δημήτρης από τον Ταξιάρχη της Χαλκιδικής, ο οποίος μένει στον Πολύγυρο. Η σύζυγός του διατηρεί ένα μαγαζί με ρούχα, ενώ ο ίδιος έχει ένα κατάστημα εστίασης. Η σχέση του με τη μαγειρική είναι ερασιτεχνική, όπως τόνισε.

Ο Δημήτρης χρησιμοποίησε στο πιάτο του τραχανά και λάδι, που ήταν της πεθεράς του. «Δήλωσα συμμετοχή ένα βράδυ, που γύρισα στο σπίτι με τη γυναίκα μου. Είχα βάλει ένα στοίχημα, με τον εαυτό μου και τη γυναίκα μου και πιστεύω να το κερδίσω: ότι αν συνεχίσω - επειδή και το λαδάκι είναι δικό μας - να μου γράψει η πεθερά μου έναν ελαιώνα», είπε με χιούμορ, με τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο να σχολιάζει: «Α... είσαι τέτοιος!».

Τελικά, ο Δημήτρης απέσπασε τρία «Ναι» από τους κριτές, πήρε την ποδιά και πέρασε στην επόμενη φάση.

Στο τέλος μίλησε για το σοβαρό πρόβλημα υγείας που είχε στο παρελθόν. «Μου παρουσιάστηκε καρκίνος, πήρα την ασθένεια σαν να είχα ένα κακό μάτι. Ακόμα και στο νοσοκομείο έκανα χαβαλέ με τις νοσηλεύτριες. Δεν το έβαλα ποτέ κάτω, το ένιωσα σαν να πέρασα ένα συνάχι, μία γρίπη», εξομολογήθηκε ο Δημήτρης.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα. Ολόκληρο το 2ο επεισόδιο στο δεύτερο βίντεο που ακολουθεί.