Breaking News

Μετέωρα Πολίχνης: Μυστηριώδης θόρυβος αναστατώνει τους κατοίκους - «Έχει πανικοβληθεί όλη η περιοχή» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Ένας μυστηριώδης θόρυβος αναστατώνει τις βραδινές ώρες τους κατοίκους στα Μετέωρα Πολίχνης, στον δήμο Παύλου Μελά, στη Θεσσαλονίκη. 

Ο Αντιδήμαρχος Παύλου Μελά, Σάκης Αποστολίδης, είπε στην κάμερα της ΕΡΤ και στη Λία Χριστάρα, που τον συνάντησε στο σημείο όπου ακούγεται ο μυστηριώδης ήχος:

«Ο  ήχος είναι παλμικός, σαν μία ενεργή καρδιά κάτω από τη γη. Στο συγκεκριμένο σημείο δονείται και η γη. Νομίζω ότι πρέπει να βρεθεί άμεσα λύση. Έχει πανικοβληθεί όλη η περιοχή, είμαστε σε πανικό.

Πρέπει να βρεθεί άμεσα λύση γιατί, πραγματικά, δεν μπορούμε πλέον να κοιμηθούμε τα βράδια. Δηλαδή, όσο περνάνε οι μέρες ο ήχος δυναμώνει. Πριν 1-1,5 μήνα, που ξεκίνησε αυτή η ιστορία, ο ήχος δεν ήταν τόσο αισθητός.

Προφανώς κάτι γίνεται από το υδραγωγείο, που υπάρχει εδώ κοντά, αλλά δεν είμαι αρμόδιος να το εξηγήσω. Πρέπει να μαζευτούν όλα τα κλιμάκια και να έρθει και κάποιος αρμόδιος από το Αριστοτέλειο να πει περί τίνος πρόκειται. Να αποκλείσουμε τουλάχιστον κάποιο γεωλογικό φαινόμενο. Κρατάει όλη τη νύχτα και δονείται η γη...».

Δείτε το βίντεο.