Breaking News

Μητέρα Μυριέλλας Κουρεντή: «Η κόρη μου δεν έχει εpωτική σχέση με τον John» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Συνέντευξη στο περιοδικό «You» παραχώρησε η μητέρα της Μυριέλλας Κουρεντή, η οποία συμμετέχει στο Survivor. Ένα απόσπασμα παρουσιάστηκε το μεσημέρι της Τετάρτης στην εκπομπή «Love it». Η κυρία Εύα Κουρεντή ξεκαθάρισε ότι η κόρη της και ο μουσικός Γιάννης Λυγνός (John Lygnos) είναι πολύ καλοί φίλοι.

«Το αποκλείω να χρησιμοποιεί τη σχέση της με τον Γιώργο Κατσαούνη για να αποκτήσει μεγαλύτερη δημοσιότητα... Είμαι σίγουρη ότι απλά κολακεύτηκε, τίποτε άλλο... Η κόρη μου έχει μάθει να σέβεται. Έδωσε δυο πεταχτά φιλιά στον Κατσαούνη σαν χαιρετισμό. Αμέσως της έχουν βγάλει κουδούνια. Τον Κωνσταντίνο Πεταλωτή τον γνώρισε στις Σέρρες που είχε πάει περιοδεία. Τα έφτιαξαν, αλλά λίγο αργότερα χώρισαν», είπε η κυρία Εύα Κουρεντή.

Και πρόσθεσε, μεταξύ άλλων: «Η Μυριέλλα μπορεί να δήλωσε ότι έχει κάποια σχέση όταν μπήκε στο παιχνίδι γιατί, ενδεχομένως, είδε ένα κλίμα περίεργο και ήθελε να αποφύγει κάποια πράγματα. Με αυτό το παιδί, τον John, δεν έχουν σχέση εpωτική, απλώς τον αγαπάει πάρα πολύ γιατί φτιάχνουν μαζί τραγούδια, που θα τα προωθήσουν όταν βγει από το παιχνίδι».

«Πριν ακόμα ξεσπάσει το #metoo, η Μυριέλλα είχε πρόβλημα με κάποιον πολύ γνωστό, που έπεσε στα γόνατά της να μην τον "δώσει". Τον συμπόνεσε - γιατί είναι παντρεμένος με παιδί - και δεν ήθελε να τον καταστρέψει επαγγελματικά, όμως αυτός ο άνθρωπος βγήκε μετά στα κανάλια και μιλούσε περί ηθικής», αποκάλυψε η μητέρα της ηθοποιού και τραγουδίστριας.