Breaking News

Μπαίνει στο Survivor η Κάτια Ταραμπάνκο - Γ. Κοψιδάς: «Της είπα να είναι πιο ομαδική φέτος και να μην απομονώνεται» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα» φιλοξενήθηκε τη Δευτέρα ο πρώην παίκτης του Survivor, Γιώργος Κοψιδάς, ο οποίος μίλησε για την Κάτια Ταραμπάνκο, που ετοιμάζει ξανά βαλίτσες για τον Άγιο Δομίνικο.

Το όμορφο μοντέλο είχε αποχωρήσει την περσινή χρονιά από το ριάλιτι επιβίωσης για ιατρικούς λόγους, καθώς ο οργανισμός της δεν άντεξε. Ο Γιώργος Κοψιδάς της έδωσε τις συμβουλές του.

«Ξέρω ότι η Κάτια μπαίνει στο Survivor. Νομίζω ότι δεν έχει αναχωρήσει ακόμα γιατί είπαμε να βρεθούμε πριν φύγει. Το περσινό Survivor δεν πρόλαβε να το χαρεί, γιατί έφυγε νωρίς. Έχει πλακωθεί στο φαγητό για να πάει προετοιμασμένη, να έχει λίγο λίπος να "καίει"», είπε ο ηθοποιός.

Και πρόσθεσε: «Επειδή λειτουργούμε και οι δύο με τον ίδιο τρόπο - είμαστε πιο μοναχικοί και απομονωνόμαστε - τη συμβούλεψα να είναι πιο ομαδική φέτος και να συμμετέχει πιο πολύ σε όσα κάνει η ομάδα. Της είπα να μην αποκόβεται από την ομάδα. Είναι πολύ δυνατή παίκτρια και δεν θα έχει πρόβλημα στα αγωνίσματα. Φέτος υπάρχουν πολλές εντάσεις, δεν ξέρω αν θα αντέξει...».