Breaking News

Ο Stan απεγκλώβισε τη σύζυγο του Τζώρτζη Μονογυιού - Συγκλονίζει ο τραγουδιστής (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Το μεσημέρι του Σαββάτου, σε δηλώσεις του στην εκπομπή «Τι λες τώρα», ο Stan μίλησε για το τραγικό τροχαίο με τη Ferrari το βράδυ της Πέμπτης, που στοίχισε τη ζωή στο Τζώρτζη Μονογυιό. Ο γνωστός τραγουδιστής είπε τηλεφωνικά στην εκπομπή του Mega ότι 
ο ίδιος απεγκλώβισε τη σύζυγο του Τζώρτζη Μονογυιού. Συγκεκριμένα, δήλωσε:

«Ήμουν με τη σύντροφό μου στο αυτοκίνητο, στο ρεύμα προς Βάρης - Κορωπίου. Είδαμε αυτό το αυτοκίνητο να φεύγει από τη δεξιά λωρίδα και να πηγαίνει προς την αριστερή. Να προσπαθεί να ισιώσει το τιμόνι και να πέφτει πάνω στο δέντρο. Ήταν πολύ δύσκολο. Με το που το είδα, πέρασα το φανάρι και πάρκαρα το αυτοκίνητο. Το αυτοκίνητό του τυλίχτηκε κατευθείαν στις φλόγες, μέσα σε 2-3 δευτερόλεπτα είχε ξεκινήσει η φωτιά.

Βγήκα έντρομος και έτρεξα προς το αυτοκίνητο. Εκεί ήταν και άλλοι δύο. Άνοιξα την πόρτα, έπιασα την κοπέλα από τις μασχάλες και προσπάθησα να την τραβήξω έξω. Είχε τις αισθήσεις της, απλά ήταν ζαλισμένη. Το παιδί δίπλα δεν είχε τις αισθήσεις του. Το αυτοκίνητο είχε πάρει φωτιά... Ξάπλωσα την κοπέλα στο έδαφος, τη ρώτησα αν είναι καλά και μου είπε "πονάω". Ήταν χαμένη... Οι άλλοι δύο, που είχαν έρθει, απεγκλώβισαν το παλικάρι, που δεν ήταν σε καλή κατάσταση. Προσπαθούσαν να τον επαναφέρουν με μαλάξεις στο στήθος, ενώ φοβόμασταν όλοι ότι μπορεί να γίνει έκρηξη. Όλο αυτό που σας λέω, έγινε μέσα σε ένα λεπτό...».

Δείτε στο βίντεο του Mega όσα είπε ο τραγουδιστής.