Breaking News

Α. Οικονομάκου: «Είναι κερδοφόρα η εταιρία με τη Μ. Συνατσάκη, δεν βγάζουμε εύκολα τα χρήματα επειδή έχουμε followers» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Για τα επαγγελματικά της και την οικογένειά της μίλησε η Αθηνά Οικονομάκου, η οποία φιλοξενήθηκε στο Πρωινό.

Η όμορφη ηθοποιός και ο Φίλιππος Μιχόπουλος έγιναν γονείς για δεύτερη φορά τον Ιούνιο του 2021, όταν ήρθε στον κόσμο η κορούλα τους, Σιέννα - Ηλέκτρα. Το ζευγάρι έχει και έναν γιο, τον Μάξιμο, που γεννήθηκε τον Μάρτιο του 2018.

Στην έναρξη της συνέντευξης, η Αθηνά Οικονομάκου είπε στη Φαίη Σκορδά και το Γιώργο Λιάγκα για τη συνεργασία με τη φίλη της Μαίρη Συνατσάκη:

«Είναι δύσκολο πολύ, καθώς δεν έχουμε και γνώση. Το καλλιτεχνικό κομμάτι είναι εκ διαμέτρου αντίθετο με το επιχειρηματικό. Είναι δύσκολο και έχω ζοριστεί, ειδικά με τη δεύτερη εταιρία που κάναμε με τη Μαίρη. Θέλει να είσαι από πάνω στις επιχειρήσεις και να ασχολείσαι πολύ. Τρώει πολύ χρόνο και θέλει πολύ ενέργεια, είναι δύσκολο να ανταπεξέλθεις.

Εξαρτάται (το αν βγάζω περισσότερα χρήματα ως επιχειρηματίας παρά ως ηθοποιός)... Δεν μπορώ να τα υπολογίσω, αλλά δεν είναι κι έτσι ακριβώς γιατί το να έχεις followers δεν σημαίνει ότι θα δώσει ο άλλος αρκετά χρήματα.

Δεν έχουμε ένα brand με πολύ φθηνό προϊόν ή χαμηλές τιμές. Είναι ένα brand με τιμές για έναν άνθρωπο, που οικονομικά παίρνει έναν όχι βασικό μισθό, οπότε ο άλλος επενδύει στο ρούχο ή στο κόσμημα. Δεν το παίρνει ο άλλος για πλάκα ή αψήφιστα. Ούτε οι πολύ μικρές ηλικίες, που είναι - ίσως - το μεγαλύτερο κοινό για εμένα και τη Μαίρη. Οπότε για να επενδύσει ο άλλος, πρέπει να του αποδείξεις πράγματα. Πρέπει να του αρέσει το ρούχο, να είναι ποιοτικό και να έχει ένα σύνολο πραγμάτων.

Πάει πολύ καλά, αλλά δεν είναι απλό. Γενικά με το οικονομικό κομμάτι και τα νούμερα είμαι παντελώς άσχετη. Έχουμε ένα κοινό λογαριασμό με τη Μαίρη, από τον οποίο δεν έχουμε μοιράσει τίποτα ακόμα... Είναι κερδοφόρα η εταιρία, αλλά δεν τα βγάζουμε τόσο εύκολα τα χρήματα επειδή έχουμε followers. Μαζί με τη Μαίρη κι εμένα, στην εταιρία είμαστε 10 άτομα.

Έχουμε επενδύσει πραγματικά σ' αυτή τη δουλειά με τη Μαίρη, τρώμε εργατοώρες πολλές ώστε η ποιότητα να είναι αντίστοιχη της τιμής».

Δείτε ολόκληρη τη συνέντευξη.