Breaking News

Όταν η Ντόρα Μακρυγιάννη μπήκε στο «Εξομολογητήριο» του Θέμη Γεωργαντά (videos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Αργά το βράδυ της Παρασκευής, ο Θέμης Γεωργαντάς υποδέχθηκε στο «After Dark» τη Ντόρα Μακρυγιάννη, η οποία μίλησε για τη ζωή της και τα επαγγελματικά της, τονίζοντας ότι δεν φανταζόταν ποτέ τον εαυτό της ως ηθοποιό, αλλά τελικά ο χώρος της υποκριτικής κατάφερε να την κερδίσει απόλυτα. 

«Καθόλου δεν ήθελα να γίνω ηθοποιός, ήθελα να γίνω ψυχολόγος. Μου άρεσε πάντα, αλλά δεν έγινε για άλλους λόγους. Ήταν δύσκολα τα χρόνια του Λυκείου, όπου έπρεπε να προετοιμαστώ για τις πανελλήνιες και τελικά αυτό ακυρώθηκε, καθώς δεν κατάφερα να περάσω στη σχολή που ήθελα. Μετά έγινα ασφαλίστρια, λόγω μπαμπά. Αγαπούσα τη δουλειά, αλλά όταν έπαιξα στα "Kόκκιvα φαvάρια" ήθελα περισσότερο να είμαι εκεί παρά να πάω στο γραφείο...», είπε χαρακτηριστικά η Ντόρα Μακρυγιάννη.

Στην παρέα της εκπομπής προστέθηκε και ο Μάρκος Παπαδοκωνσταντάκης και στη συνέχεια η όμορφη ηθοποιός μπήκε στο Εξομολογητήριο, όπου κλήθηκε να απαντήσει στις... πικάντικες ερωτήσεις του Θέμη Γεωργαντά.

Μεταξύ άλλων, είπε ότι δεν έχει βγει ποτέ ραντεβού με θαυμαστή της, ενώ απάντησε ότι στις προτεραιότητές της βάζει πρώτα την καριέρα, μετά το σeξ και τέλος την οικογένεια. Επίσης,  αποκάλυψε ότι το πιο παράξενο μέρος που έχει κάνει σeξ ήταν... σε ένα ελαιοτριβείο.

Δείτε τα βίντεο.