Breaking News

Πάνος Νάτσης: Νεκρός σε τροχαίο ο ηθοποιός (videos+photo)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Συγκλονίζει η είδηση ότι ο ηθοποιός Πάνος Νάτσης έχασε τη ζωή του σε τροχαίο τα ξημερώματα του Σαββάτου 29 Ιανουαρίου. Ήταν μόλις 31 ετών...

Ο πρόεδρος του ΣΕΗ Σπύρος Μπιμπίλας έγραψε στο Facebook: «Συγκλονισμένοι και άφωνοι έχουμε μείνει όλοι από τον τραγικό θάνατο σε τροχαίο του νεαρού ηθοποιού Πάνου Νάτση, του πρωταγωνιστή του Γιώργου Καπουτζιδη στη νέα σειρά "Σέρρες"... και στο θέατρο ΗΒΗ... Αδύνατον ΝΑ δεχτούμε αυτό το τραγικό νέο.... Πόσο γλυκό παιδί, πόσο ωραία δουλέψαμε... Δεν μπορώ να σε αποχαιρετήσω Πάνο μου».



Είχε παίξει στις σειρές «Εθνική Ελλάδος» του Γιώργου Καπουτζίδη (Mega), «10η Εντολή» (Alpha, επεισόδιο «Κόκκινο»), «Αστέρας Ραχούλας» (Alpha) και «Γυναίκα Χωρίς Όνομα» (ANT1).

Επίσης, είχε εμφανιστεί στις σειρές του ΑΝΤ1 «Οι συμμαθητές» και «Η Φαμίλια». Η τελευταία του εμφάνιση στην τηλεόραση ήταν το 2021 στη σειρά «Ζακέτα να πάρεις» της ΕΡΤ1, όπου είχε έναν guest ρόλο.

Το τραγικό τροχαίο

Ο Πάνος Νάτσης άφησε την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο, μετά από σφοδρή σύγκρουση της μηχανής, που οδηγούσε, με απορριμματοφόρο, στη συμβολή των οδών Δεληγιώργη και Κεραμεικού.

Νωρίτερα, μετά τη χθεσινοβραδινή παράσταση, ο Πάνος Νάτσης πήγε στο σπίτι της συναδέλφου και φίλης του, Αλεξάνδρας Ταβουλάρη. Η ηθοποιός γιόρτασε τα γενέθλιά της, μαζί με φίλους της. Μετά το πάρτι γενεθλίων, σημειώθηκε το τραγικό τροχαίο.

Ο ηθοποιός διακομίστηκε στο νοσοκομείο «Ερυθρός Σταυρός», όπου οι γιατροί διαπίστωσαν το θάνατό του.


Τον περασμένο Δεκέμβριο του 2021, ο Πάνος Νάτσης ήταν καλεσμένος στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα», όπου μίλησε για την παράσταση «Όποιος θέλει να χωρίσει... να σηκώσει το χέρι του!» και για το ρόλο του στη νέα σειρά «Σέρρες» του Γιώργου Καπουτζίδη.

Μεταξύ άλλων, είχε δηλώσει πως ηθοποιός έγινε από τύχη, τόνισε ότι δεν υπάρχει χώρος για oμoφοβικές συμπεριφορές και ξεκαθάρισε πως δεν θα πήγαινε σε ριάλιτι.