Breaking News

Α. Πασχαλάκης για Ε. Παπαδοπούλου: «Πιστεύω ότι έχω βρει τον άνθρωπό μου» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Για τη σύντροφό του, την τραγουδίστρια Ειρήνη Παπαδοπούλου, μίλησε - μεταξύ άλλων - ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης στην κάμερα της εκπομπής «Open Weekend». Ο τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ εξομολογήθηκε:

«Έχει αλλάξει η εποχή θεωρώ και δεν επικοινωνεί ο άνθρωπος όπως επικοινωνούσε τα προηγούμενα χρόνια. Αλλά επειδή είμαι θετικός άνθρωπος και θεωρώ τον εαυτό μου εξαίρεση, πιστεύω πολύ και στο αντίθετο φύλο. Πιστεύω ότι υπάρχουν εξαιρέσεις και κοπέλες, οι οποίες είναι διαφορετικές και μπορείς να δημιουργήσεις οικογένεια.

Είμαι στους ανθρώπους που πιστεύουν στο θεσμό της οικογένειας. Θα ήθελα να κάνω οικογένεια, είναι μέσα στα σχέδιά μου. Θεωρώ ότι αν βρεις τον κατάλληλο άνθρωπο, ταιριάξεις και υπάρχει χημεία, μπορείς πολύ εύκολα να ζήσεις μαζί του για τα υπόλοιπα χρόνια σου. Ακούγεται ρομαντικό αυτό, αλλά μου αρέσει πολύ ο θεσμός της οικογένειας.

Αυτή τη στιγμή που μιλάμε, πιστεύω ότι έχω βρει τον άνθρωπό μου. Είναι τρελός σαν εμένα, που είναι σημαντικό στοιχείο για να βρίσκεται κάποιος δίπλα μου. Η χημεία, η επικοινωνία και η αγάπη είναι το κλειδί. Αν υπάρχει θέληση, μπορείς να δημιουργήσεις όμορφα πράγματα...».