Breaking News

Παύλος Χαϊκάλης: «Επί ενάμιση μήνα διασύρομαι» - Γιώργος Λιάγκας: «Έχει γίνει κωμικός στη ζωή λέγοντας ψέματα» (videos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Στην εκπομπή «Super Κατερίνα» φιλοξενήθηκε ο Παύλος Χαϊκάλης, ο οποίος πριν λίγες ημέρες είχε έρθει σε έντονη αντιπαράθεση με τον Γιώργο Λιάγκα και τη Φαίη Σκορδά, υποστηρίζοντας ότι τα πλάνα με τους λίγους θεατές, που πρόβαλε ο ΑΝΤ1, ήταν από τις πρόβες της παράστασης «Νικοτιτανικός» στην Κύπρο και όχι από την πρεμιέρα.

Τελικά, η παράσταση «Νικοτιτανικός» ανεστάλη, καθώς αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας ο Γιάννης Φλωρινιώτης. Επίσης, σύμφωνα με τα λεγόμενα του ηθοποιού, πρόβλημα υγείας αντιμετωπίζει και η Ελένη Φιλίνη, η οποία δεν είχε ταξιδέψει στην Κύπρο.

«Σαράντα χρόνια διαδρομής και επειδή βγήκαν δυο κoριτσάκια να πούνε κάτι, που δεν τα εξετάσαμε τι είναι και που ήρθαν πρώτα στα κανάλια και μετά στην καταγγελία... Υπάρχει η περίπτωση να το έχουν κάνει για τα πέντε λεπτά δημοσιότητας ή να υπάρχει κάτι άλλο από πίσω;», τόνισε ο Παύλος Χαϊκάλης.

Επίσης, είπε - μεταξύ άλλων - στην Κατερίνα Καινούργιου: «Ένα χρόνο κυνηγιέμαι και κοροϊδεύομαι για το άντρας παλαιάς κοπής και έπρεπε να αποδείξω τι εννοούσα... Επί ενάμιση μήνα διασύρομαι... Δεν πρέπει να απολογηθώ;... Όλη αυτή η γλωσσοφαγιά γιατί πάω να δουλέψω... Η Φαίη γύρισε και μου έλεγε για το "παλαιάς κοπής"...».

Μετά από λίγα λεπτά, ο Γιώργος Λιάγκας σχολίασε στο Πρωινό: «Εμείς δεν είπαμε ποτέ ψέματα. Ψέματα είπε ο κύριος Παύλος Χαϊκάλης. Εμείς καταγράψαμε δημοσιογραφικά, έξω από το θέατρο, να μην υπάρχει ούτε αυτοκίνητο στο πάρκινγκ τη μέρα της πρεμιέρας... Και μετά ο ηθοποιός Κωστάκης Κωνσταντίνου επιβεβαίωσε ότι μέσα στην παράσταση ήταν 7 άτομα... Θλίβομαι για τον Παύλο Χαϊκάλη, που εξακολουθεί να βγαίνει και να λέει ψέματα. Δεν είναι ωραίο για έναν άνθρωπο σε αυτή την ηλικία και με αυτή την αξιολογότατη πορεία. Είναι από τους κορυφαίους Έλληνες ηθοποιούς. Δυστυχώς είναι ωραίο να είμαστε κωμικοί στο θέατρο όχι κωμικοί στη ζωή. Κι έχει γίνει κωμικός στη ζωή του ο Παύλος Χαϊκάλης και αυτό είναι το λάθος του, λέγοντας ψέματα. Θλίβομαι... είναι ψέμα».

Δείτε τα βίντεο.