Breaking News

Πέθανε ο Γιώργος Τρομάρας (videos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Έφυγε από τη ζωή, σε ηλικία 75 ετών, ο σπουδαίος παλαιστής Γιώργος Τρομάρας, ο οποίος είχε εμφανιστεί και σε ελληνικές ταινίες.

Πριν από μερικές ημέρες έγινε γνωστό ότι είχε εισαχθεί στο νοσοκομείο Αλεξάνδρα. Είχε υποστεί πολλαπλά εγκεφαλικά επεισόδια και η καρδιά του δεν άντεξε.

Γιώργος Τρομάρας

Όπως αναφέρει η wikipedia, ο Γιώργος Τρομάρας ήταν Έλληνας παλαιστής, ηθοποιός και δύο φορές πρωταθλητής Ελλάδας στην ελευθέρα πάλη και Ευρώπης στην επαγγελματική πάλη, ενώ παράλληλα ήταν και μaσίστας. Στο παρελθόν είχε συμμετάσχει σε διάφορες ελληνικές ταινίες.

Γεννήθηκε το 1947 σε ένα μικρό χωριό με θέα την Λίμνη Τριχωνίδα, την Αγία Σοφία. Από πολύ μικρή ηλικία έδειξε την κλίση του στην πάλη και τη μυική δύναμη. Eκτός από παλαιστής,  είχε καταφέρει λύγισμα χοντρών σιδερικών, σπάσιμο χοντρών αλυσίδων, σήκωμα αυτοκινήτων, άνοιγμα ελατηρίων άνω των 400 κιλών με τα δόντια, ακόμα και τράβηγμα αμαξοστοιχιών.

Τα παιδικά του χρόνια ήταν δύσκολα, η αγάπη του όμως για το άθλημα τον ανέδειξε γρήγορα. Ο Γιώργος Τρομάρας ήταν ο συνεχιστής των λαϊκών ηρώων Κουταλιανού και Σαμψών.

Από το γάμο του απέκτησε ένα γιο, τον Κώστα, ο οποίος ακολουθεί τα χνάρια του πατέρα του στο άθλημα.

Ο Γιώργος Τρομάρας είχε παρουσιάσει προγράμματα επίδειξης μυικής δύναμης στην Ελλάδα και σε πάνω από 35 κράτη. Είχε παρουσιάσει προγράμματα σε μαθητές δημοτικού, γυμνασίου και λυκείου σε όλη την Ελλάδα.

Ταινίες στις οποίες είχε συμμετάσχει:

1976: Ο Θανάσης στη χώρα της Σφαλιάρας
1978: 1922
1982: Παγίδα στην Ελλάδα
1983: Παπασούζας φαντομάς
1984: Τα καθάρματα
1986: Άλλες τον προτιμούν γουλί
2003: Η επιστροφή των καθαρμάτων




Πληροφορίες από: wikipedia