Breaking News

Πέννυ Μπαλτατζή: Ετοιμάζεται να γίνει μαμά για δεύτερη φορά (photo)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Η Πέννυ Μπαλτατζή και ο φωτογράφος Χρήστος Τζούτης παντρεύτηκαν τον Μάιο του 2016 και τον Οκτώβριο του 2019 καλωσόρισαν στον κόσμο το γιο τους, Κάρολο.

Το μεσημέρι της Τετάρτης, η Πέννυ Μπαλτατζή ανακοίνωσε ότι είναι έγκυος στο δεύτερο παιδί της. Η τραγουδίστρια ανέβασε μια φωτογραφία στο Instagram, που τη δείχνει να κρατά ένα θετικό τεστ εγκυμοσύνης. Στη λεζάντα έγραψε:

«Και κάπως έτσι ξεκίνησε ένα ακόμη ταξίδι.... Μέσα στη στείρα καλλιτεχνική, από συναυλίες, εποχή. Γιατί μουσικές και τέχνη γεννιούνται κάθε μέρα και αυτό είναι ευχή και ελπίδα... Μία ζωή ακόμη μέσα στο σπίτι μας περιμένουμε με ανοιχτή αγκαλιά και όλη μας την αγάπη.

Αυτό είναι το μεγαλύτερο κίνητρο που μπορούσα να έχω. Αυτή η νέα ψυχούλα, ο Κάρολος μας και συ Χρήστο μου. (και τα ζωάκια μας φυσικά #σελήνα #Φίλιππος #λιακος) @tzoutis. Σας αγαπώ με όλη μου την καρδιά. Είστε τα πολύτιμά μου και θέλω να είστε ευτυχισμένοι και γεροί πάντα».


Να σημειωθεί ότι ο γιος της, Κάρολος, γεννήθηκε μετά από τέσσερις άτυχες εγκυμοσύνες. «Το γιο μου τον ονομάσαμε Κάρολο επειδή μας αρέσει, βγάζει μια γενναιότητα. Είναι δυνατό παιδί, έχει προσπεράσει άλλα τέσσερα...», είχε δηλώσει η Πέννυ Μπαλτατζή σε παλαιότερη συνέντευξή της...