Breaking News

Πηνελόπη Αναστασοπούλου: «Η υπερακουσία είναι ιδιαίτερη περίπτωση, ζορίστηκα και βασανίστηκα πολύ» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Το βράδυ της Τρίτης, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου φιλοξένησε στο «The 2Night Show» την ηθοποιό Πηνελόπη Αναστασοπούλου, η οποία παραδέχτηκε πως της λείπει η τηλεόραση, ενώ εξήγησε  με ποιο τρόπο περνάει τα μηνύματα και τις αξίες που θέλει στα δύο κoρίτσια της, ως νέα μητέρα.

Μεταξύ άλλων, περιέγραψε πώς νόσησε με κορονοϊό και πώς αυτό επηρέασε τα μαλλιά της και την απόφασή της να τα κουρέψει κοντά. 

Η ηθοποιός είχε αποκαλύψει τον περασμένο Αύγουστο σε συνέντευξή της στο περιοδικό Enjoy: «Ο κορονοϊός χτύπησε τον θυροειδή μου και άρχισαν να πέφτουν τα μαλλιά μου. Ανέβηκαν οι τιμές στην πολακτίνη και έφευγαν οι τούφες στα χέρια μου. Γι’ αυτό και για να δυναμώσω τα μαλλιά μου, να πάρουν δύναμη οι ρίζες, τα έκοψα, για να δημιουργηθούν ξανά».

Τι είναι η υπερακουσία που έπαθε και πώς την ξεπέρασε; Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου εξομολογήθηκε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου για το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε:

«Κάποια στιγμή έκανα πλύση με φυσιολογικό ορό στη μύτη - όπως κάνουν πολλοί άνθρωποι - και προκάλεσα ένα τραύμα, έσπασα μια μεμβράνη στο τύμπανο. Η υπερακουσία κι οτιδήποτε έχει να κάνει με το αυτί είναι μια πολύ ιδιαίτερη περίπτωση... Είναι πολύ εσωτερικό, χάνεις την ισορροπία σου και δεν μπορείς να επικοινωνήσεις σωστά. Είναι μια ευαισθησία στους ήχους. Μπορεί κάποιος να κουνούσε το χαρτί κι εγώ να πεταγόμουν και πέρα από αυτό άκουγα τη φωνή μου μέσα στο κεφάλι μου εκατό φορές πάνω. Ζορίστηκα και βασανίστηκα πολύ... με είχε πάρει αρκετά από κάτω. Μια μέρα αποφάσισα ότι θα ζήσω μ' αυτό, θα το αγαπήσω και θα το δω αλλιώς. Από εκείνη την ημέρα άρχισα να καλυτερεύω. Δεν είναι μαγικό, είναι επειδή άλλαξα αντιμετώπιση. Αποφάσισα να το αγαπήσω και μ' αγάπησε κι αυτό».

Επίσης, μίλησε για τη σχέση της με τον σύζυγό της, Φώτη Μπερνάντο, τονίζοντας ότι μετά από 9 χρόνια είναι πιο καλά από ποτέ. 

Πριν λίγες ημέρες, είχε γράψει στο Instagram, ανήμερα της ονομαστικής του γιορτής: «Φως της ζωής μου. Στήριγμα, σύντροφος με όλη την έννοια. Δίπλα μου σε όλα. Πλάσμα ταλαντούχο, μαγικό, φωτεινό σ' αγαπώ, σ' ευχαριστώ και ευγνωμονώ που έχω την τύχη να βιώνω την αγάπη σου κάθε μέρα. Χρόνια πολλά!».

Δείτε τη συνέντευξη.