Breaking News

Π. Ψωμιάδης: «Δεν θα παρουσίαζα εκπομπή με τον Λιάγκα, είναι εγωιστάκος, εδώ μαλώνει με τη Φαίη...» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Συνέντευξη στο «Open Weekend» παραχώρησε ο Παναγιώτης Ψωμιάδης, ο οποίος είπε στην κάμερα της εκπομπής της Ελένης Τσολάκη:

«Θα πω κάτι για το κίνημα Metoo, το οποίο δεν έχει ακουστεί. Αν όλα όσα είδαν τώρα το φως της δημοσιότητας, είχαν βγει πριν από 20-30 χρόνια, θα είχαν ψηφιστεί νόμοι και δεν θα τολμούσε κανένας αλητήριος να φτάσει σε τέτοιες πράξεις. Φτάνει πια...

Είμαι έτοιμος να επιστρέψω και στην πολιτική και στην αυτοδιοίκηση... Γκάλη μπορεί να ξαναδεί η Θεσσαλονίκη, έργο διοίκησης Ψωμιάδη δύσκολα θα ξαναδεί.

Γεννήθηκα χωρίς να το θέλω, θα πεθάνω χωρίς να το θέλω, αφήστε με να ζήσω - όσο θα ζήσω - όπως το θέλω. Δεν ζούμε όπως θέλουμε γιατί πάντοτε - όλοι μας - λέμε τι θα πει ο ένας κι ο άλλος. Ξεχνάμε τι θα πει ο Θεούλης. Στη "Φάρμα", εκεί στο μποστάνι, στα προβατάκια, στην αγελάδα, στα γουρουνάκια και στις κοτούλες κατάλαβα πολλά. Η ζωή μας κρέμεται σε μία κλωστή και πρέπει να τη ζήσουμε. Η ζωή μας είναι στιγμές, είναι εικόνες... Παντρεύτηκα 51 ετών και είμαι 74. Μακάρι να ζήσω άλλα 30 χρόνια... 

Ετοιμάζω τηλεοπτική παρουσία. Θα με δείτε κάπου σε ένα πάνελ ή σε εκπομπή του Κοκλώνη ή στο Voice, κάτι τέτοιο ετοιμάζω. Γιατί όχι και να τραγουδήσω;... Θα μπορούσα να παρουσιάσω εκπομπή με την Ελένη Τσολάκη γιατί είναι καλό παιδί. Με τον Λιάγκα δεν θα μπορούσα γιατί είναι εγωιστάκος. Εδώ μαλώνει με τη Φαίη, μαζί μου δεν θα μαλώνει;... Στη "Φάρμα" είπα τόσα πολλά, που δυστυχώς κάποιο χέρι τα έκοψε...».