Breaking News

Μ. Σαββίδου: «Στο Παρίσι μετακόμισα 8 φορές, ήρθα στην Ελλάδα μόνο για τη σειρά του Καπουτζίδη» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Η Μαριέλλα Σαββίδου κάθισε στον καναπέ του Dot, όπου μίλησε για τη ζωή της και την οικογένειά της. Επίσης, η αγαπημένη ηθοποιός εξήγησε γιατί είναι λάθος το σχόλιο «πάχυνες ή αδυνάτισες», ενώ μίλησε για το δικαίωμα όλων να είμαστε απολύτως ίσοι, ασχέτως φύλου, χρώματος, κιλών ή όποιων άλλων διακρίσεων.

Μεταξύ άλλων, είπε στη Νάντια Μπουλέ και τον Μίνω Θεοχάρη: «Έφυγα για σπουδές και πήγα στο Παρίσι... Στο Παρίσι μετακόμισα 8 φορές γιατί πάντα κάποιος ιδιοκτήτης ήθελε το διαμέρισμα. Η μετακόμιση ήταν κάτι φυσικό για μένα, τώρα με κουράζει. Μου αρέσει να δοκιμάζω καινούργια πράγματα, η Ελλάδα μου έδωσε πολλά που δεν ήταν στο πρόγραμμά μου. Δεν είχα σκοπό να έρθω στην Ελλάδα, είχα έρθει κυριολεκτικά για το σίριαλ του Γιώργου Καπουτζίδη ("Εθνική Ελλάδος", 2015, Mega). Ο αρχικός σχεδιασμός ήταν να μείνω στη Γαλλία. Είχα κατέβει και στην Κύπρο για ένα μικρό διάστημα, μ' άρεσε γιατί ήμουν κοντά στην οικογένεια μου». 

Προς το τέλος της συνέντευξης εξομολογήθηκε: «Ας πούμε η μητέρα μου είναι ψηλή, πάρα πολύ ψηλή για τη γενιά της. Εγώ βγήκα κοντή σε σχέση με τη μάνα μου... Της έλεγα "Δεν με βάζουν στο σχολείο στην παρέλαση γιατί είμαι κοντή". Με το που ξεκινούσε το μάθημα της γυμναστικής και έκαναν πρόβα για την παρέλαση, έλεγαν 3 ονόματα - εκ των οποίων το Σαββίδου - να πάνε στον πάγκο. Καθόμασταν και όταν έκαναν λάθος φώναζε η δασκάλα "Έλα τώρα και οι κοντές καλύτερα θα το έκαναν". Ήταν πολύ χοντρό αυτό...».

Δείτε το βίντεο.