Breaking News

Σ. Αγγελόπουλος: «Οι περισσότερες αυτό κάνουν... παντρεύονται, κάνουν παιδί και μετά ζητάνε διατροφές» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Στην κάμερα του Πρωινού μίλησε ο Στάθης Αγγελόπουλος, ο οποίος είπε - μεταξύ άλλων - για το διαζύγιό του και την πανδημία:

«Ποιος χωρισμός είναι εύκολος; Είχα πολλά δικαστήρια με τη μητέρα του γιου μου, πολλά δικαστήρια... Διατροφές κλπ... Οι περισσότερες αυτό κάνουν, παντρεύονται, μετά κάνουν ένα παιδί και μετά ζητάνε διατροφές...

Πέρασα δύσκολα στην εντατική με τον κορονοϊό, εύχομαι να μην τύχει σε κανέναν αυτό. Θέλω να δηλώσω ότι ο ιός υπάρχει. Δεν έχω πειστεί ότι το εμβόλιο μπορεί να με προστατεύσει όσο θα ήθελα εγώ. Ο άντρας της πρώτης ξαδερφούλας μου έκανε το εμβόλιο και μετά από δύο μήνες έβγαλε όγκο στο κεφάλι. Θα μου πεις, το προκάλεσε το εμβόλιο; Μπορεί και να το προκάλεσε το εμβόλιο. Πόσο σίγουρος είμαι εγώ ότι ο κ. Άδωνις, ο κ. Μητσοτάκης και όλοι αυτοί έχουν κάνει το εμβόλιο; Το πραγματικό εμβόλιο... Πόσο σίγουρος είμαι; Πώς να τους πιστέψω αυτούς τους ανθρώπους, οι οποίοι τη μία μας λένε αυτό και την άλλη το άλλο;

Συμφωνώ με τον Σταμάτη Γονίδη ότι η Ματίνα Παγώνη και ο Βασιλακόπουλος είναι γραφικοί... Η Παγώνη όχι τόσο, είναι λίγο φωνακλού, όμως ο άλλος είναι δικτάτορας».

Οι δηλώσεις του γνωστού τραγουδιστή για τις γυναίκες προκάλεσαν την αντίδραση των συνεργατών της εκπομπής, με τον Γιώργο Λιάγκα να σχολιάζει: «Αχ, βρε Στάθη... είναι και φίλος μου, έχουμε βρεθεί μια - δυο φορές».