Breaking News

Survivor - Ασημίνα για Σπύρο Μαρτίκα: «Η κωλoτoύμπα πάει σύννεφο... » - Η ομάδα που κέρδισε το κιτ ψαρέματος (videos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Στροφή έκανε ο Σπύρος Μαρτίκας των Μαχητών, οι οποίος δείχνει να μετάνιωσε που βγήκαν υποψήφιες προς αποχώρηση η Ασημίνα Χατζηανδρέου και η Σοφιάννα Αβραμάκη.

Η Ασημίνα είπε στο επεισόδιο του Survivor της Τετάρτης: «Ο Σπύρος το πρωί άρχισε τα ανάποδα κι από εκεί που χθες έλεγε ότι "Εκπλήσσομαι με τις συμπεριφορές κάποιων", σήμερα λέει "70% δεν θα φύγετε και θα φύγει Διάσημος, για εμάς είστε πολύτιμες. Νιώθω χάλια που βρίσκεστε σ' αυτήν τη θέση". Και η κωλoτoύμπα πάει σύννεφο... Το γυρίζουν τώρα, νιώθουν εκτεθειμένοι στο κοινό. Βρίσκονται οι δύο καλές του παίκτριες στον τάκο και σκέφτονται τι θα συμβεί αν χάνουν και δεν τρώνε. Το είδα σαν καλόπιασμα...».

Από την πλευρά του ο Σπύρος δήλωσε για την Ασημίνα: «Όφειλα να κάνουμε μία κουβέντα οι δυο μας πριν φτάσουμε σ' αυτό το σημείο. Της αναγνωρίζω ότι έδωσε όλη της την ψυχή στο προηγούμενο αγώνισμα για να κερδίσουμε, παρόλο που είναι υποψήφια προς αποχώρηση. Είναι κάτι που της το αναγνωρίζω κι αυτό με οδήγησε στη σκέψη και στην ενοχή ότι όφειλα μία κουβέντα μαζί της πριν φτάσουμε σ' αυτό το σημείο».

Σε ό,τι αφορά το αγώνισμα επάθλου, οι Μαχητές νίκησαν τους Διάσημους με 10-6 και κέρδισαν το πολύτιμο κιτ ψαρέματος.

Δείτε τα σχετικά αποσπάσματα.