Breaking News

Survivor: Η Μυριέλλα κλαίει για τον John κι ο Κατσαούνης λέει... «Η κοπέλα με δούλεψε» - «Γιώργο κάνεις μεγάλο λάθος» (videos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Στο επεισόδιο του Survivor της Τρίτης, στο αγώνισμα με έπαθλο την επικοινωνία, το οποίο εξελίχθηκε σε ντέρμπι, οι Διάσημοι επικράτησαν με 10-9 των Μαχητών.

Νωρίτερα η Μυριέλλα Κουρεντή είχε συγκινηθεί έντονα όταν μίλησε στον Γιώργο Λιανό για τον αγαπημένο της φίλο, τον μουσικό Γιάννη Λυγνό (John Lygnos).

Στην επικοινωνία η ηθοποιός "λύγισε" όταν είδε το μήνυμά του, που ανέφερε: «Ο κάθε άνθρωπος έχει τη δική του "αλήθεια" κι εσύ δεν έχεις σταματήσει να παλεύεις ούτε λεπτό σε αυτήν τη ζωή. Να είσαι δυνατή και να χρωματίζεις τα πάντα γύρω σου. Κι εγώ σε νιώθω, John…».

Στη συνέχεια η Μυριέλλα είπε συγκινημένη: «Παιδιά ο John είναι πραγματικά ο πιο κοντινός άνθρωπος που έχω, μετά την οικογένειά μου. Τον αγαπώ πάρα πολύ. Σε λατρεύω και σε νιώθω John, δεν έχει αλλάξει τίποτα μέσα μου... Ανυπομονώ πολύ να σε δω και να τελειώσουμε την αλμπουμάρα μας...».

Από την πλευρά του ο Γιώργος Κατσαούνης είπε στην κάμερα της παραγωγής, αναφερόμενος στις δηλώσεις της Μυριέλλας πριν το αγώνισμα:

«Η Μυριέλλα είπε ότι είδε ένα όνειρο ότι επικοινώνησε με κάποιον John. Μάλλον η Μυριέλλα κοροϊδεύει εμένα, τον κόσμο και αυτόν τον John. Η κοπέλα με δούλεψε κι εμένα και τον κόσμο και το παιδί αυτό που τον λένε John. Μάλλον θα έχει κάποιο φλερτ έξω, αλλά αυτά τα πράγματα δεν είναι σωστά. Αν το ήξερα δεν θα το άρχιζα και καλό είναι να σταματήσει εδώ πέρα αυτή η πλάκα. Ζητώ συγγνώμη από το αγόρι αυτό, που ονομάζεται John. Δεν θα του το έκανα αυτό αν το ήξερα. Τώρα τι να πω... ανήθικο και απαράδεκτο!

Η Μυριέλλα γύρισε και μου είπε στα κρυφά ότι είναι φίλος της, αλλά εγώ δεν της έδωσα σημασία και δεν γύρισα να την ξανακοιτάξω. Κατάλαβα κατευθείαν ότι δεν είναι φίλος της. Δεν θέλω να έχω έχθρες με κανέναν όταν θα βγω από δω.... Η Μυριέλλα τρέφει συναισθήματα για μένα, αλλά μπορεί μία γυναίκα να τρέφει για δύο άντρες... Μπορεί να νόμιζε ότι ο John τα σηκώνει τα... δίπορτα, αλλά ο Γιώργος Κατσαούνης δεν τα σηκώνει. Θα χαρακτήριζα τη Μυριέλλα με 3 λέξεις: ηθοποιάρα, καλή στο ψέμα και τρεις λαλούν και δυο χορεύουν...».

Ακολούθησε αγώνισμα με έπαθλο το φαγητό, όπου η Μυριέλλα Κουρεντή και ο Γιώργος Κατσαούνης συνομίλησαν μεταξύ τους:

Γιώργος: «Καλό είναι να σταματήσει αυτό το ειδύλλιο κι αυτή η πλακίτσα μεταξύ εμένα και της Μυριέλλας γιατί δεν μ' αρέσει καθόλου, είναι σαν να κοροϊδεύει κι εμένα και το πανελλήνιο και τον John που ειναι έξω και δεν ξέρει τι τον γίνεται. Εντάξει, ας κλείσει εδώ πέρα...».

Μυριέλλα: «Θα ζητήσω από την παραγωγή να έχω ένα λεπτό με τον Γιώργο για να του εξηγήσω τι συμβαίνει. Γιατί παρεξήγησε τη σχέση μου με τον John και κάνει λάθος σ' αυτά που λέει. Θα τα μετανιώσει κάποια στιγμή αυτά που λέει. Γιώργο κάνεις μεγάλο λάθος, άσε με να ξέρω καλύτερα και θα φανεί στην πορεία...»

Δείτε τα σχετικά αποσπάσματα.