Breaking News

Survivor: Κατσούλης - Ρουμελιώτη για Κουρεντή - Κατσαούνη... «Με ξενίζει το σύντομο διάστημα - Οι άλλοι τι είναι, κομπάρσοι;» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Στην εκπομπή «Super Κατερίνα» φιλοξενήθηκαν η Μαριαλένα Ρουμελιώτη και ο Σάκης Κατσούλης, οι οποίοι επιβεβαίωσαν αυτό που είναι γνωστό από καιρό, ότι είναι ζευγάρι. Μεταξύ άλλων, σχολίασαν το Survivor και το φλερτ ανάμεσα στη Μυριέλλα Κουρεντή και τον Γιώργο Κατσαούνη.

«Εγώ με τη Μαριαλένα δεν έχουμε καμία σχέση με το συγκεκριμένο θέμα... Σε καμία περίπτωση δεν είναι το ίδιο. Το μόνο που με ξενίζει είναι το σύντομο χρονικό διάστημα, τίποτα άλλο. Αν και έτσι συμβαίνει, αλλά - όπως είπε και ο Θανάσης Μπέλλος - δεν αφήνουν να μιλάνε μεταξύ τους Μαχητές και Διάσημοι, απαγορεύεται... Οπότε αυτά τα δυο παιδιά, επειδή είναι σε δυο διαφορετικές ομάδες, μάξιμουμ να έχουν μιλήσει πέντε λεπτά. Οπότε θεωρώ ότι, σε μια ηλικία που είναι και η Μυριέλλα Κουρεντή και ο Γιώργος Κατσαούνης, είναι δύσκολο να εpωτευτείς με την πρώτη ματιά...», είπε χαρακτηριστικά ο Σάκης Κατσούλης.

Από την πλευρά της η Μαριαλένα Ρουμελιώτη σχολίασε: «Εγώ πιστεύω ότι από τον Κατσαούνη είναι αληθινό όλο αυτό... Εγώ με τον Σάκη δεν είχα δώσει κανένα παραπάνω δικαίωμα από όσο έδωσαν τα παιδιά... Δεν γίνεται σε ένα trailer Survivor, που είναι παιχνίδι επιβίωσης, να έχει μόνο δύο ανθρώπους που να φιλιούνται... Δηλαδή οι άλλοι τι είναι; Κομπάρσοι;».