Breaking News

Survivor - Κρυσταλλία: «Άρχισε να ατροφεί η καρδιά μου» - «Το ειδύλλιο Μυριέλλας-Κατσαούνη θα λήξει άδοξα» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Μετά από εντολή των γιατρών, η Κρυσταλλία Κουτσιμάνη δεν συνέχισε στο Survivor. Η 27χρονη πρώην παίκτρια των Μαχητών - που κατάγεται από τα Τρίκαλα, είναι παντρεμένη και έχει ένα παιδάκι - δήλωσε στο «Love it»:

«Νιώθω πάρα πολύ καλά, όχι γιατί έφυγα από το Survivor, αλλά γιατί έφαγα. Σε ένα αγώνισμα επάθλου φαγητού ξεκίνησα να μην αισθάνομαι καλά. Μετά φάγαμε και ήμουν μια χαρά. Την επόμενη μέρα, εκεί που καθόμασταν στην καλύβα, ξαφνικά άρχισα να ζαλίζομαι και πήγα στο νοσοκομείο. Είχα πολύ χαμηλούς παλμούς.

Το σώμα μου άρχισε να καίει τους μυς για να επιβιώσει. Έμεινα αρκετές μέρες στο νοσοκομείο γιατί οι γιατροί προσπαθούσαν να ανεβάσουν τους παλμούς μου. Οι γιατροί μου είπαν ότι άρχισε να ατροφεί η καρδιά μου, ότι χρειαζόμουν πρωτεΐνη για να μπορέσω να επιβιώσω...

Οι κανόνες δεν επέτρεπαν φαγητό, οπότε οι γιατροί αποφάσισαν ότι δεν μπορώ να συνεχίσω στο παιχνίδι».

Για το φλερτ μεταξύ Μυριέλλας Κουρεντή και Γιώργου Κατσαούνη, η Κρυσταλλία Κουτσιμάνη σημείωσε:

«Αυτό το ειδύλλιο, αν υπάρχει, θα λήξει άδοξα μια μέρα. Δεν ξέρω... Εγώ προσωπικά δεν το βλέπω ειδύλλιο. Ίσως το ψάχνουν ακόμα... Ο Γιώργος δείχνει αρκετό ενδιαφέρον για τη Μυριέλλα. Η Μυριέλλα... δεν ξέρω κατά πόσο έχει πραγματικό ενδιαφέρον για τον Κατσαούνη ή απλά θέλει να περάσει όμορφα στο παιχνίδι...».

Δείτε το βίντεο.