Breaking News

Survivor: Μετά το βρίσιμο, ο Βαλάντης ζήτησε συγγνώμη από τη Μυριέλλα - Κατσαούνης: «Μου δίνει νόημα στο παιχνίδι» (videos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Στο επεισόδιο του Survivor της Τετάρτης, ο Βαλάντης επιτέθηκε ξανά στη Μυριέλλα Κουρεντή, την οποία κατηγορεί ότι αποσυντονίζει την ομάδα των Διασήμων, καθώς ήρθε κοντά με τον Γιώργο Κατσαούνη των Μαχητών.

Μάλιστα, ο τραγουδιστής ξέφυγε από τα όρια καθώς έφτασε σε σημείο να της πει: «Έχεις γκόμεvo έξω και χαλβαδιάζεσαι εδώ πέρα. Σε σιχάθηκα».


Ωστόσο, υπήρξε στη συνέχεια ανατροπή. Η όμορφη ηθοποιός είπε στην κάμερα της παραγωγής: «Ο Βαλάντης ήρθε και μου ζήτησε συγγνώμη. Μου είπε ότι δεν ήταν σωστό το ό,τι μου φώναξε, δεν ήταν σωστό το ό,τι με έβρισε και γενικά δεν ήταν καθόλου σωστές οι επιθέσεις που μου έκανε, ούτε και τότε στον αγώνα. Έδειχνε μετανιωμένος».

Από την πλευρά του ο τραγουδιστής δήλωσε: «Δεν είμαι κακός άνθρωπος απλά κάποιες φορές... εντάξει, έτσι είναι ο άνθρωπος. Έτσι είμαι εγώ. Όταν λέω κάτι το οποίο δεν μπορεί να το καταλάβει ο άλλος, αρχίζει να με πνίγει και βγαίνει η κραυγή. Της φώναξα παραπάνω, το κoρίτσι εντάξει, το πήρε λίγο στραβά. Θέλω να με συγχωρέσει όπως και εγώ θα την συγχωρέσω για ό,τι είπε».


Όσο για τον Γιώργο Κατσαούνη, εξομολογήθηκε για τη  Μυριέλλα Κουρεντή: «Μου δίνει νόημα στο παιχνίδι. Τρέφω και κάποια πιο βαθιά αισθήματα για τη Μυριέλλα και δεν ντρέπομαι να το πω. Και στα θέλω μου εγώ δεν πάω ποτέ κόντρα. Ξεχνάω και την πείνα και τη δίψα όταν βλέπω τη Μυριέλλα».


Σε ό,τι αφορά το αγώνισμα επάθλου, νίκησαν ξανά οι Μαχητές, αυτή τη φορά με 10-5...