Breaking News

Survivor: Ο Γιώργος Λιανός αιφνιδίασε τους παίκτες - Αποχώρησε οικειοθελώς ο Γιάννης Χατζηγεωργίου (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Το επεισόδιο της Τετάρτης ολοκληρώθηκε με το συμβούλιο, όπου ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε ότι αποχώρησε οικειοθελώς από το Survivor, για οικογενειακούς λόγους, ο Γιάννης Χατζηγεωργίου. Δεν υπήρξε άλλη αποχώρηση, ενώ παραμένουν υποψήφιοι για την επόμενη εβδομάδα ο Βαλάντης, η Μυριέλλα Κουρεντή και η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου. Επίσης, την επόμενη εβδομάδα θα προκύψουν και άλλοι υποψήφιοι προς αποχώρηση.

Συγκεκριμένα, ο Γιώργος Λιανός διέκοψε τη ροή, ανακοινώνοντας στους παίκτες των δύο ομάδων:

«Έχουμε μια ενημέρωση της τελευταίας στιγμής και πρέπει να σας την μεταφέρω. Είναι αρκετά σημαντική και έχει να κάνει με τη συνέχεια του παιχνιδιού και με τις διαδικασίες που θα ακολουθήσουν.

Θέλω να σας ενημερώσω ότι μόλις έμαθα πως ο Γιάννης Χατζηγεωργίου πρέπει να αποχωρήσει από το Survivor για οικογενειακούς του λόγους, οι οποίοι προϋπήρχαν. 

Αυτό σημαίνει ότι, επειδή ήδη έχουμε τρεις υποψήφιους προς αποχώρηση από την ομάδα των Διασήμων τους οποίους έχει στηρίξει ο κόσμος με τη θετική του ψήφο, από τη στιγμή που έχουμε αποχώρηση για αυτή την εβδομάδα θα πρέπει να κλειδώσει η ψηφοφορία.

Οι τρεις παίκτες - Βαλάντης, Μυριέλλα Κουρεντή και Ευρυδίκη Παπαδοπούλου - θα παραμείνουν στο Survivor, ωστόσο θα παραμείνουν και υποψήφιοι προς αποχώρηση για την επόμενη εβδομάδα. Θα κρατήσουμε την ψηφοφορία ως έχει, η καταμέτρηση έχει γίνει.

Την επόμενη εβδομάδα, που θα γίνουν οι δύο αγώνες ασυλίας, θα προκύψουν κι άλλοι υποψήφιοι προς αποχώρηση. Ο κόσμος θα ψηφίσει μόνο για τους καινούργιους υποψήφιους προς αποχώρηση».