Breaking News

Survivor: Ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση (videos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Το πρώτο αγώνισμα για την ασυλία διεξήχθη στο Survivor στο επεισόδιο της Δευτέρας, με τους νικητές να επικρατούν με μεγάλη διαφορά. Ο λόγος για τους Μαχητές, οι οποίοι νίκησαν εύκολα με 10-3.

Στους Διάσημους, ο Βαλάντης εξέφρασε τη δυσαρέσκειά του για το γεγονός ότι ο Γιώργος Κατσαούνης των Μαχητών έσπευσε να βοηθήσει τη Μυριέλλα Κουρεντή, όταν εκείνη έχασε την ανάσα της κατά τη διάρκεια του αγωνίσματος.

«Αυτό που γίνεται αυτή τη στιγμή είναι άδικο, με εκθέτεις χωρίς λόγο γιατί δεν έχω κάνει τίποτα! Όλα είναι πλατωνικά. Όλα είναι φιλικά. Δεν έχει συμβεί τίποτα και δεν έχω παραβεί κανέναν κανόνα», του απάντησε εκνευρισμένη η Μυριέλλα Κουρεντή.

Νωρίτερα, ο Βαλάντης είχε έρθει σε αντιπαράθεση και με τον συμπαίκτη του Γιάννη Χατζηγεωργίου.

Ακολούθησε το αγώνισμα ατομικής ασυλίας για τους Διάσημους, στο οποίο κατάφερε να νικήσει ο Γιάννης Χατζηγεωργίου, ο οποίος εξαιρέθηκε από τη διαδικασία ψηφοφορίας.

Στο συμβούλιο συζητήθηκε ξανά η επίθεση του Βαλάντη κατά της Μυριέλλας Κουρεντή και του Γιώργου Κατσαούνη, με τον Γιώργο Πηλίδη και την Ευριδίκη Παπαδοπούλου να παίρνουν το μέρος του τραγουδιστή.

Από την ψηφοφορία των Διασήμων, τις περισσότερες αρνητικές ψήφους πήρε ο Βαλάντης, ο οποίος είναι ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση.

Δείτε τα σχετικά αποσπάσματα από το επεισόδιο της Δευτέρας.