Breaking News

Survivor: Οι 3 αποχωρήσεις παικτών - Στον «τάκο» ο Βαλάντης - Η ατάκα του που «διέλυσε» την Ευρυδίκη (videos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Στο επεισόδιο της Κυριακής, πριν το πρώτο αγώνισμα ασυλίας, ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε τρεις αποχωρήσεις παικτών. Μεταξύ άλλων, ο παρουσιαστής είπε:

«Στην ομάδα των Μαχητών υπάρχουν ελλείψεις παικτών. Η Κρυσταλία Κουτσιμάνη, με εντολή γιατρού, δεν επιτρέπεται να συνεχίσει στο Survivor. O Σταμάτης Καλαφατάς και ο Θανάσης Μπέλλος δεν άντεξαν να συνεχίσουν, το Survivor ήταν πολύ δύσκολο γι' αυτούς, ήταν πάνω από τις δυνάμεις τους. Στο νησί υπάρχουν ήδη παίκτες, οι οποίοι θα μπουν πολύ σύντομα».

Νωρίτερα, σε δηλώσεις της στην κάμερα της παραγωγής, η Μυριέλλα Κουρεντή είχε ξεσπάσει σε δάκρυα αναφερόμενη στους τραυματισμούς της:

«Έκανα το λάθος και μπήκα τραυματισμένη στο Survivor. Αν ήξερα ότι θα ήταν τόσο δύσκολα τα πράγματα εδώ δεν θα έμπαινα και ας έχανα την ευκαιρία της ζωής μου. Μπήκα από την πρώτη μέρα με τρεις θλάσεις. Δύο στο ένα μου πόδι και μία στη δεξιά μου γάμπα. Οι θλάσεις έγιναν τέσσερις, απέκτησα και άλλη στο δεξί μου πόδι... Νιώθω σαν να έχουν περάσει μήνες και πονάω. Προχθές το βράδυ χτύπησα και πάνω στο kit πάρα πολύ άσχημα... Ειλικρινά, εάν βγω νοκ άουτ και πρέπει να κάτσω άπειρο καιρό χωρίς να κάνω τίποτα εδώ μέσα, από τη στιγμή που έχω μόνο τα αγωνίσματα να μου δίνουν ζωή και κίνητρο, θα φύγω. Δεν θα την παλέψω ψυχολογικά καθόλου».

Στο αγώνισμα ασυλίας, οι Μαχητές κατάφεραν να επικρατήσουν με 10-5 απέναντι στους Διάσημους. 

Από το αγώνισμα απουσίασαν, λόγω τραυματισμού, η Μυριέλλα Κουρεντή, ο Λάμπρος Κωνσταντάρας και η Βρισηίδα Ανδριώτου.

Στο αγώνισμα ατομικής ασυλίας νίκησε ο Λάμπρος Κωσταντάρας και στη συνέχεια στην παραλία των Διασήμων ο Βαλάντης, η Αθηνά Ευμορφιάδη και ο Γιωρίκας Πηλίδης σχολίασαν αρνητικά τη Μυριέλλα Κουρεντή τόσο για τον τραυματισμό της όσο και για το φλερτ της με τον Γιώργο Κατσαούνη.

Στο συμβούλιο ο Λάμπρος Κωνσταντάρας δεν μπορούσε να ψηφιστεί, καθώς κέρδισε την ατομική ασυλία.

Τις περισσότερες αρνητικές ψήφους πήρε ο Βαλάντης, ο οποίος είναι ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση.

Στο συμβούλιο ο Βαλάντης ήρθε αρχικά σε αντιπαράθεση με τη Μυριέλλα Κουρεντή, ενώ ακολούθησε ένα περιστατικό - κατά τη διάρκεια της ψηφοφορίας - με την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου, η οποία ξέσπασε σε κλάματα και αποχώρησε για λίγο από το χώρο.

«Ωραίος άνθρωπος είσαι», είπε η Μυριέλλα Κουρεντή στον Βαλάντη και κατόπιν αποκάλυψε στον Γιώργο Λιανό: «Της είπε κάτι απαράδεκτο ο Βαλάντης».

«Είσαι απαράδεκτος με αυτό που είπες! Ντροπή... Γιατί δημιουργείς τέτοια θέματα ρε συ, Βαλάντη;», είπε στον τραγουδιστή η Αθηνά Ευμορφιάδη. 

Η ομάδα των Διασήμων αντέδρασε στη στάση του τραγουδιστή. Όταν επέστρεψε η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου είπε στον Γιώργο Λιανό:

«Ο Βαλάντης γύρισε και μου είπε κάτι που ντρέπομαι να το εκφράσω, αν θέλει μπορεί να το πει... Είναι κάποια πράγματα που δεν τα αγγίζεις. Αναφέρθηκε στην υγεία μου και μου είπε κατά λέξη μια φράση... Επειδή αυτό με πονάει πολύ μέσα μου, αν θέλει μπορεί να πει τι είπε...».

«Δεν θέλω να τοποθετηθώ γιατί είναι ένα πολύ λεπτό θέμα... Ζήτησα συγγνώμη», σχολίασε ο Βαλάντης, με την Ευρυδίκη να απαντά: «Κι εγώ πρέπει να τη δεχτώ τη συγγνώμη σου;».

Δείτε τα σχετικά αποσπάσματα.