Breaking News

Survivor: Στον «τάκο» ο Κατσαούνης - Χαμός στο συμβούλιο - Μυριέλλα: «Την πάτησα, έγινα... ριάλιτι» (videos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Το επεισόδιο του Survivor της Κυριακής ολοκληρώθηκε με το συμβούλιο, στο οποίο αναδείχθηκε ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση, που είναι ο Γιώργος Κατσαούνης των Μαχητών.

Στο πρώτο αγώνισμα ασυλίας οι Διάσημοι σάρωσαν, καθώς κατάφεραν να νικήσουν τους Μαχητές με 10-3.


Στο συμβούλιο, η Μυριέλλα Κουρεντή ζήτησε συγγνώμη στην ομάδα της, τονίζοντας ότι φέρθηκε επιπόλαια στη σχέση της με τον Γιώργο Κατσαούνη. 

Από την πλευρά του ο Γιώργος Κατσαούνης επανέλαβε για μία ακόμη φορά ότι η Μυριέλλα δεν είχε ποτέ αισθήματα για τον ίδιο.

Η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου του είπε ότι η Μυριέλλα τον γούσταρε, ωστόσο απογοητεύτηκε από τη συμπεριφορά του. 

Στη συνέχεια η Μυριέλλα ξεκαθάρισε ότι δεν θέλει να έχει καμία σχέση μαζί του. Η ηθοποιός είπε χαρακτηριστικά, εμφανώς εκνευρισμένη:

«Θέλω να τελειώσει εδώ, δεν θέλω να ξαναμιλήσω ποτέ για τον Γιώργο. Θεωρώ ότι την πάτησα. Κι αυτός την πάτησε και τώρα προσπαθεί να τα ρίξει όλα σε μένα, γιατί δεν δέχεται ότι έχει κάνει πολλά λάθη - και για την ομάδα του - και έχει εκτεθεί. Όπως κι εγώ εκτέθηκα. Δεν μου άρεσε αυτό που έγινε στην πισίνα, όπως κι όλα τα tweets που βγήκαν μετά, ασχέτως αν το αντιμετώπισα με χιούμορ. Δεν είναι ωραίο αυτό για μένα. Δεν έχω απασχολήσει ποτέ κανέναν με το τι κάνω στην προσωπική μου ζωή και μπαίνω σε ένα ριάλιτι και γίνομαι κατευθείαν ριάλιτι».

Ακολούθησε νέα ένταση, καθώς η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου είπε ότι παίκτρια των Μαχητών της αποκάλυψε πως η Μυριέλλα Κουρεντή την "έθαβε" στην αντίπαλη ομάδα

Η ηθοποιός υποστήριξε ότι αυτό είχε συμβεί πάνω στα νεύρα της, όταν ο Βαλάντης της είχε μεταφέρει πως η Ευρυδίκη, η Αθηνά Ευμορφιάδη και η Βρισηίδα Ανδριώτου σχεδίαζαν να τη διώξουν από το Survivor.

Στην ψηφοφορία των Μαχητών, δεν μπορούσε να ψηφιστεί ο Σπύρος Μαρτίκας, καθώς νίκησε στο αγώνισμα της ατομικής ασυλίας.

Οι Μαχητές ανέδειξαν πρώτο υποψήφιο προς αποχώρηση τον Γιώργο Κατσαούνη, ο οποίος συγκέντρωσε 8 αρνητικές ψήφους.

Δείτε στα βίντεο όσα έγιναν στο συμβούλιο.