Breaking News

Survivor: Το αγώνισμα επάθλου, το ατύχημα της Μυριέλλας, τα «καρφιά» της Ευρυδίκης και ο παίκτης που θέλει να αποχωρήσει (videos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Στο επεισόδιο του Survivor του Σαββάτου, διεξήχθη αγώνισμα επάθλου, το οποίο εξελίχθηκε σε ντέρμπι, με τους Διάσημους να κερδίζουν με  10-9.

Στην έναρξη του επεισοδίου, η κάμερα κατέγραψε τη Μυριέλλα Κουρεντή να έχει τη νύχτα ένα ατύχημα στην καλύβα, όπου δεν είδε το ανοιχτό μπαούλο που ήταν μπροστά της, με αποτέλεσμα να χτυπήσει τα δάχτυλα των ποδιών της.


Η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου, σχολιάζοντας το φλερτ Μυριέλλας Κουρεντή - Γιώργου Κατσαούνη, είπε στην κάμερα της παραγωγής:

«Η Μυριέλλα είναι έξυπνος άνθρωπος και πιστεύω ότι ήταν στρατηγικό το να φλερτάρει με παίκτη της αντίπαλης ομάδας. Πιστεύω ότι συνειδητοποίησε πως είναι λάθος το να χτίζεις ένα love story μόνο και μόνο για να σε κρατήσει το τηλεοπτικό κοινό».

Από την πλευρά της η Μυριέλλα Κουρεντή «κατακεραύνωσε» τον Κατσαούνη. Συγκεκριμένα είπε, αναφερόμενη στην καταγγελία του ότι είχε στηθεί ο αγώνας ασυλίας, καθώς η Παρασκευή Σταματοπούλου των Μαχητών ήθελε να αποχωρήσει (όπως και έγινε):

«Και στημένος να ήταν ο αγώνας, δεν "δίνεις" την ομάδα σου. Αυτό ήταν που με ενόχλησε περισσότερο. Και η προκλητική του συμπεριφορά στον αγώνα με ενοχλεί».


Σε ό,τι αφορά το αγώνισμα επάθλου, οι Διάσημοι κατάφεραν να νικήσουν οριακά τους Μαχητές με 10-9. Εκτός από φαγητό, οι Διάσημοι κέρδισαν και μία αδιάβροχη στέγη για την καλύβα τους.


Μετά τη λήξη του αγώνα, ο Θανάσης Μπέλλος έδειχνε απαρηγόρητος λόγω του τραυματισμού του. Ο παίκτης των Μαχητών είπε στον Γιώργο Λιανό:

«Κάποια στιγμή είδα τον εαυτό μου πολύ καταβεβλημένο. Δάκρυσα γιατί δεν μπορούσα να βοηθήσω την ομάδα μου. Έφτασα μέχρι το σημείο που μπορούσα να παίξω. Εδώ και δύο - τρεις μέρες έχω καταλάβει ότι κάτι δεν πάει καλά με τον οργανισμό μου. Νιώθω πολύ πεσμένος... Σκίζονται τα πάντα μέσα μου, καθώς νιώθω ένας αδύναμος κρίκος στην ομάδα μου. Νομίζω ότι από δω και πέρα θα είμαι σε φθίνουσα πορεία. Καλύτερα είναι κάποια στιγμή να αποχωρήσω γιατί βλέπω ότι τρόμαξα πάρα πολύ σήμερα με αυτό που ένιωσα. Πραγματικά θα ήθελα να αποχωρήσω τις επόμενες ημέρες. Πραγματικά το λέω...».

O Γιώργος Λιανός του απάντησε: «Θανάση, αυτό που λες είναι αρκετά σοβαρό. Ελπίζω να το ξανασκεφτείς και θα το συζητήσουμε σύντομα».


Το επεισόδιο ολοκληρώθηκε με το παιχνίδι των ερωτήσεων, στο οποίο νίκησαν οι Μαχητές και στη συνέχεια απόλαυσαν, επίσης, έπαθλο φαγητού.