Breaking News

Survivor - Βισκαδουράκης: «Για το ειδύλλιο Μυριέλλας - Κατσαούνη θα έλεγα... διαφημίσεις, ο Γιώργος δεν είναι καλό παιδί» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Τις πρώτες δηλώσεις του στο «Love it» έκανε ο  Θανάσης Βισκαδουράκης, ο οποίος αποχώρησε από το Survivor. Ο γνωστός ηθοποιός είπε, μεταξύ άλλων:

«Ο Βαλάντης είναι μια διττή προσωπικότητα, ένα ευγενικό πλάσμα, με πολύ καλά στοιχεία. Στην καλύβα ήταν εξαιρετικός στις δουλειές. Σας πληροφορώ πως ο Βαλάντης, εγώ και ο Απόστολος είχαμε 24 ώρες αναμμένη τη φωτιά για να ζεσταίνονται τα κoρίτσια. Ήξερα τα καλά του στοιχεία, αλλά κάποια στιγμή ξεπέρασε τα ανθρώπινα όρια και είπε βαριές λέξεις απέναντι σε αυτό το κoρίτσι. Δεν λέγονται αυτά τα λόγια. Αν δεν ήταν το τηλεοπτικό συνεργείο, δεν ξέρω πώς θα αντιδρούσα...

Επειδή η Μυριέλλα Κουρεντή είναι ακόμη στο παιχνίδι δεν μπορώ να πω πολλά. Θα σου έλεγα... "διαφημίσεις" και ο νοών νοείτω. Της είπα ότι δεν είναι ο άνθρωπος που θα έκανα παρέα, ούτε εντός ριάλιτι ούτε εκτός...

Όταν ξεκίνησε το παιχνίδι, συνειδητοποίησα ότι όλοι μπήκαν με στρατηγικές... αλλά αυτά δεν είναι του χαρακτήρα μου.

Για το ειδύλλιο Μυριέλλας - Γιώργου Κατσαούνη θα έλεγα ξανά... "διαφημίσεις"... Η Μυριέλλα έκλαιγε και μου έλεγε ότι δεν θα με ξαναψηφίσει και μετά με ξαναψήφισε.

Ο Γιώργος Κατσαούνης δεν είναι καλό παιδί... Την πρώτη μέρα που μπήκε στο παιχνίδι ο Άρης Σοϊλέδης, ο Γιώργος τον έβρισε, του είπε άσχημα λόγια. Τσακώθηκε με όλη την ομάδα μας πλην της Μυριέλλας. Έχασε η ομάδα την ασυλία κι αυτή αγκαλιαζόταν και φιλιόταν με τον Κατσαούνη μέσα στην πισίνα».