Breaking News

Survivor: Χαμός με την αποκάλυψη Κατσαούνη - Γιωρίκας εναντίον Μυριέλλας - Το αγώνισμα επάθλου (videos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Αγώνισμα με έπαθλο το φαγητό πραγματοποιήθηκε στο επεισόδιο του Survivor της Τετάρτης. Νωρίτερα, ο Γιώργος Κατσαούνης των Μαχητών αποκάλυψε ότι τους είχε ζητηθεί από την Παρασκευή Σταματοπούλου να χάσουν στο αγώνισμα ασυλίας καθώς ήθελε να αποχωρήσει.

Συγκεκριμένα, ο Γιώργος Κατσαούνης είπε στην κάμερα της παραγωγής: «Εγώ πιστεύω πως όλη η ομάδα μου αρχίζει να ζηλεύει, όπως συμβαίνει με τη Μυριέλλα στους Διάσημους και δεν είναι καθόλου σωστό αυτό γιατί δεν με επηρεάζει αγωνιστικά. Όλη η ομάδα είναι εναντίον μου και μπορώ να πω το λόγο: επειδή πριν δύο ματς η Παρασκευή ήθελε να φύγει από το παιχνίδι, καθώς δεν άντεχε, συμφωνήσαμε να δώσουμε ένα παιχνίδι... Εμείς στη Θεσσαλία δεν έχουμε μάθει να πουλάμε τα παιχνίδια και μπήκα μέσα και πήρα δύο νίκες... Θέλω να πω κάτι σε όλη την Ελλάδα. Πουλημένος δεν είναι αυτός που είπε ότι η ομάδα του πουλήθηκε σε ένα παιχνίδι, πουλημένοι είναι οι υπόλοιποι που πουλήθηκαν».

Από την πλευρά της η Παρασκευή Σταματοπούλου δήλωσε: «Αυτό που είπε ο Γιώργος δεν είναι ψέμα, απλά είναι ρουφιαvάκι! Έκανε κ@λοτούμπα που βγήκε και το είπε».

Στην ομάδα των Διασήμων ο Γιωρίκας Πιλίδης στράφηκε ανοιχτά κατά της Μυριέλλας Κουρεντή: «Οι εντάσεις θεωρώ ότι δεν θα σταματήσουν ποτέ στην ομάδα μας. Θεωρώ ότι η Μυριέλλα είναι ένας άνθρωπος που πραγματικά κουράζει όλη την ομάδα και δεν ξέρω... πρέπει κάπως να διακοπεί αυτό το πράγμα. Εμένα προσωπικά μου σπάει πολύ τα νεύρα και το ίδιο θεωρώ και στην υπόλοιπη ομάδα».

Σε ό,τι αφορά το αγώνισμα με έπαθλο το φαγητό, οι Μαχητές επέστρεψαν στις νίκες, επικρατώντας με 10-5 απέναντι στους Διάσημους.

Δείτε τα βίντεο.